Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sere Transilvania Sa

0264401122, 0735877812

Spatii de depozitare (pe structura de sera/solar)

Out of stock
Telefon:
0264401122
 

Detalii produs

Spatiile de depozitare marca Sere Transilvania sunt construite pe structura de sere sau solarii profesionale, din materiale de cea mai buna calitate. Acestea sunt potrivite pentru depozitare de unelte si utilaje agricole, spatii tehnologice, depozitarea recoltei, pentru ferme, service-uri auto, vulcanizari si multe altele.

Materiale

Otelul: Toate profilele, inclusiv jgheaburile, sunt zincate in galvanizare continua (Sendzimir cu 275 grame Zn/mp). Tipul de otel este special conceput pentru sere, fiind mai rezistent la impact si deformari, cu aspect neted si fin, fara porozitati care sa zgarie sau sa degradeze prematur folia de acoperire.
Folia de acoperire: Folie triplustratificata, rezistenta la ultraviolete, elongatie, antipraf cu o grosime de 230 microni, opaca, culoare alb-gri. Durata de viata: 57 luni (5 ierni + 4 veri). Poate acoperi structura pe partea superioara si pe laterale.

Policarbonatul: Cu o grosime de 6mm, acesta poate fi un material optional pentru laterale (in loc de folie). Policarbonatul este un material versatil, transparent si usor, un material plastic remarcabil de rezistent, cu o rigiditate sporita.

Panourile sandwich: O alta alternativa pentru partile laterale (in loc de folie). Avantajele panourilor sunt stabilitatea, rezistenta la impact, izolatia termica, rezistenta la apa, faptul ca sunt usor de instalat, si nu in ultimul rand faptul ca sunt rezistente la mediul coroziv, umed.

Tipuri de structuri: tunel, gotic, (gotic) cu pereti verticali, modular sau multitunel.

Structurile pot avea diverse optionale, precum: deschideri laterale, deschideri superioare, usi de diverse tipuri etc. Structurile si optionalele se pot personaliza in limita posibilitatii in functie de nevoile si preferintele clientului. Pentru o oferta personalizata contactati-ne telefonic.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sere Transilvania Sa
Persoana de contact: Moldovan Robert
Adresa: Str. Principala, Nr. 355 A
Localitate: Valcele
Judet: Cluj
Telefon: 0264401122
Telefon mobil: 0735877812
Fax: 0264401121
Website: http://www.seretransilvania.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi