Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Selirom Srl

Totul se cantareste!
0753055708, 0753055708

Despre noi

Trimite mesaj
Selirom Srl
Selirom este o companie mixta romano-bulgara care are ca principal obiect de activitate productia si comercializarea de solutii de cantarire si etichetare, precum si case de marcat compacte pentru activitati de taximetrie si solutii software pentru retail.

Cantarele proiectate de compania noastra sunt gandite modular pentru o compatibilitate extinsa si au fost testate in cele mai variate conditii, fiind instalate in sute de locatii din intreaga Europa. Portofoliul nostru cuprinde o gama variata de solutii de cantarire, de la cele destinate operatiunilor din retail la cele industriale si pana la platforme pentru autovehicule de 80 de tone. De asemenea, Selirom a implementat cu succes in nenumarate randuri solutii speciale in functie de necesitatile clientilor.

Cantarele noastre pot fi intalnite pretutindeni, in aeroporturi si spitale, in centre de logistica, in retail, in constructii, in industrie si in agricultura.
Un exemplu de succes din portofoliul nostru este un lant de fastfood care utilizeaza un sistem informatic complex, gandit si realizat integral de specialistii nostri.
Produse si servicii:
cantar auto, cantar platforma, cantar inox, cantar comercial, cantar industrial, bon de cantar, metrologie, software restaurant, hotel, magazin, echipamente fiscale, pos, case de marcat, imprimante
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
11-50
Certificate:
OIML, ISO:9001, ISO:14001
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Selirom Srl
Persoana de contact: Badea Robert
Adresa: Lt. Nicolae Pascu, Nr. 81
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0753055708
Telefon mobil: 0753055708
Website: http://www.selirom.ro, http://www.cantarul.ro