Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Port bebe ergonomic, Wrap elastic by Bagy
135 lei
Brand
Mai multe culori disponibile
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Locul bebelușului este lângă mama lui. Legatura unică ce s-a creat cât timp a stat in burtică nu se poate rupe după naștere. Știm cât îți este de greu să-l lași chiar și cateva minute. Pentru că vrei să-l ții la piept, să-i simți mirosul, să-l protejezi, să-l știi în siguranță. De aceea venim în întâmpinarea nevoilor tale cu wrap-ul elastic by Bagy. Este practic, comod, ușor, iar bebelușul tău se va simți protejat și iubit, chiar din prima clipă.

Wrapul elastic by Bagy este unul din cele mai comfortabile wrapuri. Puteţi purta copilaşul în el inca de la naştere, pina la 12kg.

Materialul este bio-cotton, bumbac 100%. Este subtire si racoros pentru vara. Tesatura, desi elastica, nu se intinde dupa purtat!

Culorile sunt superbe si dupa multe spalari.

Wrapul distribuie greutatea copilului pe mai multe grupe de muşchi - pe umeri, şolduri şi muşchii spatelui, astfel încît purtarea copilaşului devine mult mai confortabilă.

Vrei un bebe linistit si fara colici? Poarta-l la piept inca de la nastere! Deja stim ca nu te vei mai satura sa-l dragalesti!
Din Gura in Gura