Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Marmotor Company

Tehnica La Nivel Inalt !
0244 376 313, 0751 222 432

Despre noi

Trimite mesaj
S.C. MarMOTOR Company S.R.L. este o firma specializata in comercializarea si distributia utilajelor, sculelor si accesoriilor necesare desfasurarii activitatilor din domeniul constructiilor.

Desi lansati de curand pe aceasta piata, martie 2006, experienta deja acumulata si dorinta de a fii in permanenta la curent cu noutatile, de a aduce pe piata romaneasca utilaje profesionale ne-au determinat sa importam anumite produse si acum avem posibilitatea sa oferim clientilor nostrii echipamente de calitate, servicii de calitate si consultanta in domeniu.

Din dorinta de a veni in sprijinul micilor inteprinzatori, sau companiilor nou infintate, avem si o gama de produse pe care le oferim spre inchiriere, asiguram transportul acestora la locatiile specificate, cat si transporturi de materiale sau utilaje cu masinile aflate in dotarea firmei.

Printre producatorii echipamentelor si accesoriilor din categoriile de mai sus reprezentati de firma noastra, se regasesc firme de prestigiu international precum: MAKITA - Japonia, HONDA - Japonia, IMER - Italia, TREMIX - Suedia, KLINGSPOR - Germania, SIRL - Portugalia, dar si alte companii recunoscute la nivel mondial. Pentru mai multe detalii legate de activitatea firmei puteti accesa www.marmotor.ro .

Ce beneficii oferim? In primul rand produse de inalta calitate, durabile in timp, prezentand risc minim de defectare chiar si in conditii de lucru sustinut, dar si servicii profesionale de livrare (realizabila din stoc la majoritatea produselor) si asistenta, oferite de echipa formata din oameni tineri ce actioneaza in cadrul firmei.

Cu respect,

Echipa MarMOTOR Company
Produse si servicii:
scule electrice profesionale MAKITA
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Marmotor Company
Persoana de contact: Vasile Emanuel
Adresa: Str. Dunarii nr 28A
Localitate: Breaza
Judet: Prahova
Telefon: 0244 376 313
Telefon mobil: 0751 222 432
Fax: 0244 376 313