Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Ses SRL

Asiguram siguranta hornurilor
0745620109,

Societate comerciala - prestari servicii coserit

Societate comerciala - prestari servicii coserit
In Stock
Telefon:
0745620109
 

Detalii produs

Vand societatea comerciala
Principala activitate a societatii noastre consta in prestari servicii ccoserit. Curatam cosurile de fum in peste 100 de localitati din judetul Maramures. Activitatea este itineranta, cu oferta directa din casa in casa.
De asemenea, am inceput productia de caramizi ecologice format ari250 x 125 x 70.

Societatea este activa, isi desfasorta activitatea, dar promovam si vanzarea ei pentru cei interesati. Firma este cu perspective bune, cu o rata anuala de profit de 30-40% din suma investita!

Daca va intereseaza cumpararea ei, oferim consultanta pentru a putea functiona cu profitul prezentat. Firma nu necesita investitii. Iar pretul de vanzare poate fi recuperat in maxim trei-patru ani, pe langa acoperirea tuturor cheltuielilor generate de activitatea ce o va desfasura, respectiv angajati, dupa care firma care va genera doar profit.

Activitatea se poate extinde si in tara dar si in strainatate. Doar cu 10-15 angajati si cu cheltuieli minime puteti ajunge la o cifra de afaceri de 70-80 mii euro/ an. Mai mult, complementar acestei activitati merge foarte bine activitatea de constructii.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ses SRL
Persoana de contact: Tinta Vasile
Adresa: Str. Principala, Nr. 253
Localitate: Coas
Judet: Maramures
Telefon: 0745620109

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi