Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

O sauna pentru sanatate !

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saune profesionale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1900 €
Brand
Cedru
Out Of stock
Descriere
Proiectam si fabricam sub licenta Domo by Sentiotec Austria cea  mai larga varietate de saune din Romania:
-saune mixte personalizate,bio saune modulare, infrasaune, saune ptr gradina, saune standardizate economice, sauna lambrisata la comanda, ideale ptr SPA-uri, hoteluri, baze tratament, pensiuni, p.f., etc.
-Saunele  imbina ultima tehnologie Wellness cu eleganta si calitatea materialelor folosite, certificate UE: cabina din lemn de cedru rosu (f. rezistent la umezeala, antiseptic, fungicid), hemlock canadian, molid scandinav, plop alb,etc. cu mobilier din lemn de tei extra
-Bio sauna mixta poate fi dotata cu soba Tower, care la o temperatura de max 65 grd C si aport mare de apa, poate creste umiditatea relativa la peste 80 %, sau  cu sobe tip COMBI cu vaporizator de aburi si care functioneaza atat in regim uscat, cat si  in regim semiumed.
- Pentru o atmosfera relaxanta, antistres, sauna poate fi dotata si cu sistem audio-cromoterapie profesional Sound&Lights sau prin Bluetooth.
-Acest model mixt de biosauna are si o zona IR dotata cu panouri infraradiante cu spectru larg de radiatie DIR 350 W , pentru clientii cu probleme medicale (adjuvant ptr spondiloze, reumatism, artrite etc)
-Executam la comanda orice model de sauna lambrisata ori sauna modulara, sauna finlandeza ori sauna semi - umeda, in functie de dimensiunile dorite, modele de lux sau economice standardizate.
-Suntem singurii producatori din Romania cu certificare de calitate ISO 9001 si DEKRA Germania ptr saune.

Vizitati www.sauna-brasov.ro tel.info. 0744-507113

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura