Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Hidroizolatii impermeabilizari

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pardoseli acrilice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Pardoseli acrilice in spatii comerciale si nu numai

Un finisaj decorativ si durabil, pe deplin functional, il reprezinta si gama de pardoseli acrilice, pe care noi le executam la cele mai inalte standarde. Astfel de solutii se adreseaza tuturor spatiilor, insa datorita capacitatii lor de a se intari intr-un timp foarte scurt reprezinta o alegere excelenta pentru proiectele de renovare sau pentru constructiile noi destinate activitatilor comerciale. Marele avantaj al utilizarii acestui tip de pardoseala este faptul ca permite un acces rapid, fara teama de deteriorare a lucrarilor recent executate. Este optiunea perfecta pentru spatiile comerciale cu trafic inalt, dar nu numai.

Pardoseli acrilice intr-o gama variata de nuante si culori

Disponibile intr-un amestec creativ de culori si nuante, sunt foarte potrivite pentru sectoarele industriale, comerciale sau de agrement, fiind cele mai folosite pentru aeroporturi, stadioane, centre comerciale, supermarketuri, statii de metrou, gari, dar si in constructiile rezidentiale.

Punem la dispozitia clientilor nostri servicii de aplicare a acestui tip de pardoseli acrilice, intr-o gama variata de nuante, care poate satisface gusturi exigente. Pentru cei care doresc acest lucru, putem adauga particule de cuart de culori stabile la razele ultraviolete, sau alte finisaje care sa creeze o estetica deosebita si pe gustul clientilor.

Pardoseli acrilice care permit un acces rapid

Dupa cum mentionam, aceasta pardoseala este destinata celor care doresc sa reduca cat mai mult din timpii morti, deoarece viteza ei de intarire este foarte mare si permite un acces rapid. Astfel, in cazul spatiilor comerciale, intreruperile pentru executarea lucrarilor sunt minime, ca sa nu mai amintim de alte proprietati, cum ar fi o rezistenta impresionabila la uzura sau proprietatea de antialunecare. Adaugand si aspectul estetic atat de placut pe care il au aceste pardoseli acrilice, putem concluziona ca ele reprezinta o alegere perfecta.

Suprafata pe care o realizeaza nu este una poroasa, prin urmare nu exista nici un risc ca umiditatea din atmosfera, lichidele sau fluidele cu care ar veni in contact sa o penetreze. In spatiile in care sunt montate se poate pastra o igiena perfecta, deoarece nu exista imbinari sau rosturi, membrana formata fiind una continua. Se previne astfel depunerea impuritatilor si eliminarea focarelor de bacterii care isi fac loc in fisuri sau altfel de locasuri.

Executam pardoseli acrilice in toata tara

Serviciile noastre va sunt disponibile fara intrerupere, ramane doar sa ne contactati, iar noi vom discuta cu dumneavoastra toate amanuntele pentru a lua decizia cea mai buna. Va oferim consiliere completa, prezentandu-va toate avantajele sau dezavantajele pe care le-ar putea prezenta orice tip de pardoseala.

Ne-am castigat un bun renume in acest domeniu si vrem sa ni-l pastram, prin urmare, interesul si scopul nostru este sa satisfacem toate exigentele clientilor. Suntem o echipa tanara si entuziasta de profesionisti cu multa experienta si cunoastere deplina a meseriei pe care o practicam.

Daca alegeti pentru spatiul dumneavoastra tipul de pardoseli acrilice, apelati la serviciile noastre si va veti convinge ca este optiunea cea mai buna. Ne respectam termenele de executie si toate angajamentele luate, oferind si garantii pentru prestatia noastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura