Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Hidroizolatii impermeabilizari

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Hidroizolatii hale metalice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Hidroizolatii hale care redau functionalitate deplina spatiului
Suntem o echipa tanara, entuziasta, profesionista si cu o experienta bogata in lucrarile de hidroizolatii.

Serviciile noastre au fost foarte apreciate de-a lungul timpului de catre clientii pe care i-am avut pe parcursul celor 12 ani de existenta a companiei noastre. Oferim astfel de servicii atat pentru constructiile civile cat si pentru cele industriale, din orice domeniu de activitate. Pentru desfasurarea unei activitati in cele mai bune conditii, executam hidroizolatii hale, depozite sau spatii comerciale si industriale.
Solutiile pe care le folosim sunt atestate de institutiile statului si provin de la furnizori celebri pentru calitatea produselor lor.

Hidroizolatii hale metalice cu solutii lichide
Materialele cu care lucram sunt de diferite tipuri, in functie de cerintele fiecarui caz in parte si de compatibilitatea cu suportul pe care trebuie sa le aplicam. Folosim solutii lichide sau membrane hidroizolatoare, toate cu un randament excelent, care pot conferi interioarelor confort si functionalitate.

Cauciucul acrilic marca Revimca este una dintre metodele des utilizate de profesionistii nostri datorita calitatilor sale exceptionale. Ideala pentru suprafetele din tabla zincata, galvanizata, cutata sau tip sandwich, solutia are o aderenta perfecta etanseizand absolut complet suportul si eliminand orice posibilitate de infiltrare a apei. Forma compacta, continua, fara rosturi sau imbinari, face din aceasta metoda o solutie ideala pentru hidroizolatii hale metalice eficiente si durabile.

Hidroizolatii hale cu diferite tipuri de membrane
In functie de suprafata pe care trebuie aplicat sistemul de izolatiei impotriva apei, lucram si cu membrane termosudabile, utilizate mai ales la reacoperirea constructiilor civile sau industriale, indiferent de felul acoperisului, acesta putand fi plan sau inclinat. Utilizam doua tipuri de astfel de membrane, marca Technonicol, primul fiind reprezentat de membrane plastomerice, cu bitum APP, foarte rezistente la temperaturi inalte de pana la 150 grade Celsius, iar al doilea fiind reprezentat de membranele elastomerice, a caror proprietate principala este flexibilitatea.

Executam, de asemenea, si lucrari de hidroizolatii cu membrane PVC care au o aderenta perfecta dupa ce sunt instalate printr-o tehnologie moderna, cu ajutorul unui echipament denumit leister, utilizandu-se aerul cald. Trebuie mentionat ca membranele PVC sunt foarte durabile si au o rezistenta mare la o serie de factori, cum ar fi strapungerea, ruperea sau smulgerea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura