Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Hidroizolatii impermeabilizari

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Hidroizolatii tabla

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Hidroizolatii tabla zincata - hidroizolatii tabla galvanizata

Lucrarile de hidroizolatii tabla zincata, prin metodele ultramoderne pe care le aplicam, devin absolut necesare in cazul in care tabla este destul de veche sau ruginita, iar acoperisul poate avea nenumarate gauri, multe din ele invizibile, prin care apa isi croieste drumul spre a se infiltra. In acest caz, vom aplica un neutralizant pentru rugina si bitum si vom crea legatura cu peretele vecin si termosistemul.

Urmeaza o perfecta ranforsare a imbinarilor si a suprapunerilor, iar la finalul lucrarilor veti fi uimiti de schimbarea radicala a aspectului acoperisului si de eficienta solutiei noastre.

La fel se vor desfasura lucrarile si in cazul in care avem de aplicat hidroizolatii tabla galvanizata, iar efectul va fi identic.

Hidroizolatii tabla cutata, lucrari profesioniste executate de profesionisti
Tot noi suntem solutia optima pentru lucrarile de hidroizolatii tabla cutata, deoarece experienta si profesionalismul care ne caracterizeaza ne recomanda a fi cei mai buni in acest domeniu.

Avantajele alegerii acestui gen de hidroizolatii tabla sunt nenumarate, iar rezultatele sunt edificatoare.

In primul rand, aplicarea solutiilor lichide Revimca, pe baza de cauciuc acrilic, se face la rece, fara a fi necesara folosirea flacarii. Solutiile sunt autoextingibile, prin urmare este exclus riscul de incendiu.

Se obtine o hidroizolatie continua, fara imbinari, cu o rezistenta mare la tractiune, care are abilitatea de patrunde in orice fisura, mulandu-se pe orice suprafata si neexfoliindu-se, conferind acoperisului caracteristica de impermeabilitate absoluta.

Hidroizolatii tabla, pentru locuinte trainice si confortabile
Apeland la serviciile noastre, va veti bucura de locuinte trainice si confortabile, fara infiltratii de apa prin acoperisuri si fara posibilitatea aparitiei umezelii sau a mucegaiului.

Suntem la dispozitia dumneavoastra si acceptam lucrari de pe tot teritoriul tarii, indiferent de regiunea in care locuiti. Contactati-ne, iar echipa noastra de experti va discuta cu dumneavoastra si va va recomanda metoda cea mai potrivita de lucru.

Va asiguram ca ne vom respecta toate angajamentele luate precum si termenele de finalizare a lucrarilor, oferind in acelasi timp garantii pentru lucrarile pe care le prestam.

Reputatia si succesul de care ne bucuram in acest moment se datoreaza modului in care ne-am satisfacut clientii de-a lungul timpului. Suntem o echipa tanara si profesionista, iar lucratorii nostri au beneficiat de cursuri de specialitate atestate in domeniul in care ne desfasuram activitatea.

Contactati-ne si va asiguram ca nu veti regreta!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura