Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Greeny Center - Magazin Online

Think green, go green !
0722934715,

Despre noi

Trimite mesaj
Greeny Center - Magazin Online
Prin magazinul online de produse naturiste, cosmetice, hrana bio Greeny Center oferim produse cu grad ridicat de asimilare care au la baza studii de cercetare aprofundata.

Greeny Center isi propune sa gazduiasca pe acest portal produse naturiste si produse de infrumusetare de cea mai buna calitate, la pret de producator.

Multe din produsele naturiste sau de frumusete poarta marca "bio" sau au in spate certificate de conformitate.

Gama de produse naturiste si cea de produse de infrumusetare de la Greeny Center vor fi atent selectionate pe baza de testimoniale oferite de catre clientii nostri mai vechi care sunt consumatori de produse naturiste bio.

Intr-o lume in care este tot mai mare nevoia de suplimente nutritive, au aparut si o serie intreaga de produse de tip "placebo" de aceea pe acest site va vom oferi doar produse de cea mai buna calitate.

Noi consideram ca fiind vorba de produse cu care hranim organismul nostru, este normal sa ii oferim ceea ce este mai bun, sa incercam sa gasim produse naturiste bio fara sa facem rabat de la calitate sau sa incercam sa facem economii.

Deasemenea mai stim si ca tot ce apare la televizor este cumparat a doua zi "cu ochii inchisi" de catre consumatorul neavizat si din acest motiv pe acest site nu ve-ti gasi "produse naturiste" din gama celor care apar la televizor insa, va vom pune la dispozitie studii clinice despre anumite produse de nutritie pentru a demonstra in mod stiintific calitatea lor.

Odata cu deschiderea acestui magazin online de produse naturiste si bio pentru sanatate si frumusete ne propunem sa consiliem clientii nostri pentru a obtine aceste produse de calitate listate in site la pret de depozit prin achizitie on-line, intr-un timp rapid si livrate direct la domiciliu.

Va asteptam sa ne vizitati la http://www.greenycenter.ro sau sa ne contactati in scris sau telefonic la 0722934715 pentru orice fel de informatii legate de produsele sau tratamentele de pe acest site.
Produse si servicii:
produse naturiste, hrana bio, articole pentru bebelusi si mamici, articole fitness-sport, cosmetice, tehnico-medicale.
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Greeny Center - Magazin Online
Persoana de contact: Simion Longin Socaciu
Adresa: Lucram doar online !!
Localitate: Targu Mures
Judet: Mures
Telefon: 0722934715
Website: http://greenycenter.ro