Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Club Seito

0371115606, 0735012297

Despre noi

Trimite mesaj
After School Karate a inceput inscrierile pentru anul scolar 2014-2015.

Unul din cele mai moderne after school-uri din tara este acum in Buzau. 480 mp sunt destinati in totalitate petrecerii timpului de dupa scoala a copilului dumneavoastra. Cadre didactice, profesori si instructori sunt angrenati in desfasurarea diverselor activitati de care va beneficia fiecare copil inscris in programul nostru, timp de 6-7 ore/zi.

Propria noastra sala de sport, ultramoderna, in suprafata de 240 mp este pregatita sa-si primeasca micii campioni sau pe cei care doresc sa faca miscare intr-un cadru organizat .

Vestiarele si grupurile sanitare separat concepute pentru fete si baieti, salile de clasa incapatoare si cu un mobilier vesel si comod , receptia unde sunt primiti parintii si unde se odihnesc cei mici, locul de servit masa special amenajat sunt doar cateva din lucrurile care ar trebui sa va starneasca curiozitatea de a veni sa ne cunoastem.

After School Karate va preia copilul de la scoala cu autoturismele proprii si dumneavoastra parintii ii veti prelua la ora 18 dupa ce toate activitatile pentru pregatirea unei noi zile scolare au fost deja incheiate. Nu ezitati sa ne faceti o vizita pentru a va convinge ca veti face o alegere buna pentru copilul dumneavoastra intr-un spatiu modern, amenajat si conceput special pentru cele mai exigente gusturi.
After School Karate- ASK, va asteapta si in vacanta de vara pentru a da startul la ASK- SUMMER SCHOOL. Scoala de vara conceputa pentru copilul dornic de joaca si anturaj si pentru parintii ocupati.

Detalii la sediul nostru din Str. Sporturilor, nr.51A .Tel 0735012297
Produse si servicii:
servicii after school karate
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2013

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Club Seito
Persoana de contact: Popescu Sorin
Adresa: Aleea Sporturilor
Localitate: Buzau
Judet: Buzau
Telefon: 0371115606
Telefon mobil: 0735012297
Website: http://https://www.facebook.com/aftersch...