Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Salon La Tine Acasa

Calitate si seriozitate
0730744807,

Masaj reflexogen, somatic, relaxare, anticelulitic

Masaj
Model:
Masaj
Out of stock
Telefon:
0730744807
Pret:
40 lei
 

Detalii produs

Stresul la care sunteti supus zilnic se transforma in disconfort psihic si fizic?

Ce ati spune de un masaj, chiar la dumneavoastra acasa, urmat de un somn linistit, de buna dispozitie si sanatate curata?

Experienta mea in domeniu va garanteaza un masaj de calitate.

Rog si ofer seriozitate.

Tarife:
1 sedinta de 1h - 40 RON (include 20 min masaj reflexogen la cerere)

Masajul de relaxare
Unul dintre beneficiile imediate ale masajului este sentimentul de relaxare deplina si calm. Aceasta se intimpla datorita faptului ca masajul de relaxare stimuleaza producerea de endorfina, substanta responsabila pentru instalarea sentimentului de fericire. De asemenea, se reduc nivelurile hormonilor de stres ca adrenalina, cortizolul si norepinefrina. Cercetarile indica faptul ca nivelul crescut de hormoni de stres dezechilibreaza sistemul imunitar.
Unele dintre beneficiile masajului sunt si reducerea tensiunii musculare, o circulatie imbunatatita, stimularea sistemului limfatic, reducerea nivelului de hormoni de stres, marirea mobilitatii si flexibilitatii incheieturilor, tonus al pielii bun, vindecarea rapida a leziunilor la nivelul tesutului moale, acuitate mentala, reducerea anxietatii si depresiei.

Masajul reflexogen
Reflexoterapia se foloseste ca metoda terapeutica naturista pentru a favoriza relaxarea si vindecarea trupului, a mintii si a sufletului. Ea mai poate fi folosita ca metoda de analiza a starii de sanatate si, folosind indiciile oferite de picioare si maini, se pot face descoperiri privind adevarata personalitate a unui individ.

Ca terapie naturista prin reflexoterapie se actioneaza asupra mainilor, picioarelor si uneori asupra urechilor pentru a induce relaxarea, alinarea durerilor dar si pentru a stimula capacitatea de autovindecare a organismului.
Masajul se poate face la toate varstele, chiar si la sugari, conditia de baza fiind ca pozitia pacientului sa fie relaxata.

Masajul anticelulitic
Consta intr-o serie de manevre specifice, realizate cu scopul de a incetini si a indeparta depunerea stratului adipos. masajul anticelulitic se realizeaza intr-un ritm mai alert, iar manevrele sunt mai puternice decat in alte tipuri de masaj. intensitatea in sedintele de masaj anticelulitic este mica, dar, in functie de sensibilitatea organismului pacientului, aceasta creste, insa niciodata nu se exagereaza pana la aparitia vanatailor, deoarece acestea pot cauza spargeri de capilare venoase care pot duce la afectiuni grave.

Masajul poate fi inscris si intre masurile de prevenire a celulitei, dar in caz de formare a ei este o metoda obligatorie de tratament. Masajul, fie ca ni-l face cineva, fie ca ni-l facem singure(automasaj), fie ca este manual, fie cu ajutorul aparatelor, trebuie aplicat dupa anumite reguli, altfel poate sa aiba efecte contrare. Se poate masa numai regiunea sau regiunile cu celulita ori intreg corpul, insistand mai mult acolo unde s-a format si dezvoltat celulita.

Masajul de recuperare

Masajul de recuperare va poate reda partial sau total mobilitatea pierduta in urma unui accident.

Masajul facial
Masajul facial reprezinta o serie de miscari studiate si corelate intre ele, ce tin cont de sistemul limfatic si de muschii mimicii.    Daca este efectuat cu regularitate, acesta reda aspectul proaspat al tenului. Iata care sunt cele mai importante beneficii ale masajului facial:
-stimuleaza patrunderea in piele a produsului aplicat;
-normalizeaza circulatia sanguina si limfatica;
-stimuleaza fibrele de colagen si elastina din tesut;
-mentine si reface tonusul muscular;
-stimuleaza terminatiile nervoase de la nivelul pielii;
-are efect detoxifiant;
-oxigeneaza celulele pielii;
-relaxeaza muschii de la nivelul fetei.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Salon La Tine Acasa
Persoana de contact: Violeta Violeta
Adresa: B-dul 1 Decembrie 1918, Nr. 3
Localitate: Constanta
Judet: Constanta
Telefon: 0730744807

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi