Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lipomasaj
50 lei
Brand
Lipomasaj endodermic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Lipomasajul este tehnologia de ultima generatie care combina in acelasi timp endermologia, cavitatia, radiofrecventa(RF), undele  infrarosii si micro-curenti printr-un singur cap de lucru al aparatului. Astfel, printr-un singur tratament beneficiati de efectele a 5 aparate combinate:
1. Masajul endodermic este un masaj sub presiune sau vacuumatic, nedureros, aparatul executand miscari de "dute-vino" pe suprafata corpului, in timp ce aspira o portiune de piele intre doua role motorizate. Astfel se trateaza tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat, tintind celulita si favorizand eliminarea toxinelor. Stimuleaza schimburile celulare si mobilizeaza tesutul, restabilind fermitatea si reducand pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii. Reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase.
2. Prin RF bipolara (unde radio de inalta frecventa) se produc vibratii cu o miscare de rotatie la nivel molecular generandu energie termica (caldura) la nivel subcutanat, in straturile subdermice, protejandu-se in acelasi tipm epiderma si astfel putandu-se lupta impotriva flaciditatii si a celulitei. Este grabita descompunerea tesutului adipos in acizi graşi liberi şi glicerol care vor fi eliminati prin metabolism. Totodata are ca efect stimularea fibroblastica care creste productia colagenului fiziologic.
3. Undele infrarosii contribuie la imbunatatirea circulatiei sângelui, creşterea nivelului de oxigen activ, accelerarea detoxifierii, stimularea fibroblastelor, imbunatatirea structurii de colagen ducand astfel la proliferarea tesuturilor epidermice, avand rezultate de anti-îmbătrânire.
4. Micricurentii genereaza impulsuri electrice cu efect de acupunctura, restabilesc echilibrul ionic al celulelor, stimulează excreţia de proteină brută, aminoacizi, lipide, de îndepărtare a deşeurilor metabolice prin drenaj limfatic usor. Microcurentii au efecte anti-inflamatorii, efect de dezintoxificare, normalizeaza sistemul endocrin uman si imbunatatesc metabolismul. Mai ales joaca rol de excepţie în descompunerea trigliceridelor în acizi grasi si glicerol prin hidroliza. Dimensiunea celulelor grase scade, astfel apare efectul pierderii în greutate şi tonifierii.
5. Prin cavitatia cu ultrasunete undele patrund in celula adipoasa rupand membrana celulara si eliminand depunerile de de grasime.
Din Gura in Gura