Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sisteme magnetice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rotire fără contact

Începând din 1976, de la crearea filialei S2M, SKF se mândreşte cu munca de pionierat pe care a făcut-o în domeniile rulmenţilor magnetici activi şi al tehnologiilor de mare viteză cu magneţi permanenţi pentru motoare electrice.
Soluţiile de sisteme magnetice de la SKF asigură turaţii mari, fiabilitate excelentă şi performanţe energetice excepţionale.

SKF este lider mondial în dezvoltarea, fabricarea, promovarea şi vânzarea rulmenţilor magnetici activi şi motoarelor de mare turaţie. Foarte mult instalaţii utilizează tehnologie SKF.

Pe de o parte, peste 120.000 de pompe cu vid turbomoleculare (destinate în special industriei semiconductorilor) funcţionează în prezent cu componente magnetice de la SKF.

Pe de altă parte, peste 700 de agregate turbo cu rulmenţi magnetici SKF în procesele de exploatare şi prelucrare a gazelor naturale. SKF este iarăşi în avangarda tehnologiei, graţie rulmenţilor magnetici pentru compresoare centrifugale de gaze naturale, amplasate direct pe fundul mării.

Dorim să vă transmitem pasiunea noastră pentru tehnologie şi pentru importantele oportunităţi pe care aceasta o oferă diferitelor instalaţii industriale.

SKF este gata să vă ajute cu produse şi competenţe şi resurse intelectuale de nivel mondial, precum şi cu viziunea care vă va ajuta să inovaţi şi să vă impuneţi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura