Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Nebulizator profesional pentru dezinfectie Safeguard

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Nebulizator profesional ultrasonic cu performanta superioara destinat decontaminarii spatiilor interioare si exterioare.

Nebulizatorul SafeGuard OptiMax este un dispozitiv care are capacitatea de pulverizare a solutiei dezinfectante in particule foarte fine, intre 1 si 5 microni, in cel mai scurt timp, beneficiind de o putere maxima de 600 watti.
Astfel dezinfecteaza si sterilizeaza aerul si suprafetele in spatii civile, comerciale, de servicii, industriale, medicale si domestice.

Eficienta 3D multidirectionala - actioneaza asupra microorganismelor rezistente, infectiilor nasocomiale, cat si a tuturor tipurilor de virusuri.

Aspect elegant si profesional - poate fi folosit atat static (fara sa necesite personal) sau poate fi ghidat, usor, pe roti.
Exploatare facila, fara sa necesite echipamente de protectie speciale.
Nu pateaza suprafetele, nu lasa reziduri.
Dimensiunea cat mai mica a particulei atomizate face ca ceat a densa sa pluteasca in aer un timp mai indelungat, si astfel sa se produca o dezinfectare completa in proport ie de 99.9%.

Pentru acesta, legislat ia internat ionala in vigoare si specialistii in domeniu, recomanda ca echipamentele intr-adevar adecvate pentru a efectua acest mod de decontaminare, sunt cele care reusesc ca performan ta tehnica sa disipeze in aer vapori sub 5 microni, si cat mai aproape de 1 micron.

CUM ACTIONEAZA:

SafeGuard OptiMax foloseste un atomizator ultrasonic de mare intensitate pentru a pulveriza solutia dezinfectanta in picaturi ultra-fine (1~ 5 m), creand o ceata densa de microparticule.

Acestea nu se aseaza imediat pe suprafete, ci plutesc in mod natural in incapere, difuzandu-se pe larg ca un gaz care umple spatiul si acesta este decontaminat.

Ceata isi face drum in zone stranse/fisuri/orificii de aerisire si se aseaza pe toate suprafetele pentru a ucide germenii si agentii patogeni.

Acest proces este ideal in zone mai mari sau mai mici, in special cu multe articole/piese de echipament care sunt foarte greu de curatat minutios si fiecare in mod particular.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura