Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat de electrostimulare Professional 24 Pads

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
Aparat de electrostimulare
Out Of stock
Descriere
Electrostimulare: Professional 24 Pads este cel mai performant aparat de electrostimulare de pe piata aparaturii de slabit si remodelare corporala. Intreaba consilierul tau ROWE de oferta speciala a verii si pregateste-te sa faci fata fluxului crescut de clienti.

Aparat de electrostimulare Professional 24 Pads de la ROWE : cel mai popular aparat de electrostimulare din Romania!. Il gasiti in peste 80% din saloanele de slabire existente, pentru ca este aparatul cu cele mai rapide si mai spectaculoase rezultate. Dotat cu un curent special de tip SlimWave, acest aparat de electrostimulare actioneaza atat izotonic cat si izometric, avand astfel efect atat asupra diminuarii stratului adipos cat si asupra tonifierii musculatuirii. Are 9 programe presetate (abdomen, coapse si fund, lifting facial, drenaj limfatic, sani, program de slabire ultra-rapida, etc) si poate fi achizitionat si in varianta COMBO, avand in plus 3 benzi termice localizate care accelereaza procesul de slabire.

Este cel mai accesibil aparat de electrostimulare care ofera rezultate cu adevarat performante, acesta fiind si motivul pentru care reprezinta alegerea celor mai multe centre de slabire si remodelare corporala din Romania.

O data cu achizitionarea acestui aparat de electrostimulare veti primi si o sedinta de instruire pentru personalul dvs.

Tot in promotia verii : termocuverta cu 3 zone si aparat vacuum Ultrafit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura