Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Romfrig Company

Impreuna In Orice Anotimp!
0213214804, 0723035065

Despre noi

Trimite mesaj
Proiectare si montaj/furnizare pentru instalatii constructii industriale si rezidentiale.

Sc. Romfrig Company Bucuresti, este un antreprenor cu experienta in proiectarea, montajul echipamentelor, instalatiilor frigorifice, de conditionare aer si al instalatiilor termice din toate sectoarele economice.

DISPUNAND DE:

-specialisti cu inalta competenta, capabili sa rezolve orice problema din domeniul frigului artificial si al conditionarii aerului;
-personal de executie cu inalta calificare, care poate asigura calitatea lucrarilor la nivelul standardelor si normelor de calitate interne, armonizate cu standardele ISO si normele CE din domeniul de specialitate;
-relatii de colaborare cu parteneri din tara si strainatate.

DOMENIUL DE ACTIVITATE

Domeniul principal de activitate: Cod 453 - Lucrari de instalatii si izolatii
Activitatea principala: Cod 4533 - Lucrari de instalatii sanitare si de incalzire centrala si de montaj de echipamente si utilaje tehnologice la cladiri si constructii ingineresti.

DESCRIEREA ACTIVITATII

De la data infiintarii, in august 1996, S.C. Romfrig Company a desfasurat in principal activitatea de montaj echipamente si instalatii frigorifice industriale, ecologice, utilizand ca agent frigorific primar amoniacul (R 717) si ca agenti purtatori de frig solutii antigel sau apa.

Pana in anul 2002, S.C. Romfrig Company a realizat montaje de instalatii frigorifice de inalta complexitate si de capacitati foarte mari: Agroindustriala Cerbul Buzau, Bere Ursus Buzau, Abatorul de porci Peris, Abatorul de pasari Chitila (I.C.P.C.P.A.M. Balotesti), Avicola Arges, Antrefrig Bucuresti, Bere Timisoara, etc..

Din anul 2002, societatea, angajand lucrari de climatizare cuplate cu instalatii de incalzire, simultan cu reducerea activitatii in domeniul instalatiilor frigorifice industriale, a executat si lucrari de instalatii de incalzire, respectiv centrale termice. In principal, echipamentele necesare pentru realizarea centralelor termice, provin de la furnizorul S.C. Romstal Imex S.R.L., cu care avem contract de comisionare.

Lucrari de montaj centrale termice, folosind combustibil mixt sau lichid au fost realizate la BRD - GSG Alexandria, Antrefrig Bucuresti (Hotel Baneasa), S.C. American Shoe Prod, etc. (Anexa nr. 1).

Punerea in functiune a centralelor termice a fost realizata de furnizorul echipamentelor, care asigura garantia, service-ul si post garantia.
Produse si servicii:
instalatii pentru constructii - proiectare si montaj
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO 9001, 14001, 18001, PT A1, C9
Anul infiintarii:
1996

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romfrig Company
Persoana de contact: Munteanu Lucia
Adresa: Splaiul Unirii
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0213214804
Telefon mobil: 0723035065
Fax: 0213263589
Website: http://www.romfrig.ro