Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

SC Romfracht SRL

Enzymes and more
0728.700.333, 0728.700.333

Solutie desfundator puternic profesional Cyclone

Out of stock
Telefon:
0728.700.333
Pret:
28 lei
 

Detalii produs

Cyclone

Desfundator puternic, profesional potrivit pentru desfundarea chiuvetelor, cazilor de baie, vaselor WC, tevilor de ape reziduale. Dizolva foarte rapid toate tipurile de dopuri de murdarie.

Cyclone contine acid sulfuric si reactioneaza violent in prezenta apei, degajand o cantitate mare de caldura.

Produsul nu este periculos pentru ceramica, plumb, cupru si PVC, in masura in care apa a fost eliminata inainte de aplicare. Poate reactiona cu cromul, inoxul, emailul, rasinile acrilice, picturile, aluminiul, marmura, pardoselile.

MOD DE UTILIZARE: Purtati intotdeauna manusi si ochelari de protectie inainte de a deschide sticla (dop de siguranta pentru copii care se deschide prin apasare atunci cand se desurubeaza).

Nu utilizati nici odata dupa un alt deblocator fara a clati cu grija instalatia si a scoate apa menajera. Folositi o palnie.

Scoateti cat mai mult din apa vizibila in afara instalatiei inainte de a varsa produsul, pentru a evita riscul de deformare a tevilor si a sifoanelor.

Pentru desfundarea localizata si de dimensiuni reduse (chiuveta, cada de baie): indepartati apa vizibila cu un burete.

Varsati 1/4 din bidon in orificiu (varsati produsul in doze mici, asteptand cateva minute inainte de fiecare doza pentru a evita reactiile acidului cu apele menajere).

Asteptati o ora, iar apoi turnati apa din abundenta.

Pentru desfundarea de mari dimensiuni si dificil de localizat (canalizare); indepartati cat mai multa apa si varsati 1-2 flacoane direct in conducta (intr-un vas WC adaugati 2 L de apa direct dupa aplicarea produsului pentru a-l impinge rapid in canalizare, fara a-l dilua).

Asteptati o ora, iar apoi turnati apa din abundenta Livrarea se poate asigura prin curierat (taxa de curier nu este inclusa)

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: SC Romfracht SRL
Persoana de contact: Bobaru Lucian
Adresa: Str. Oxigenului, Nr. 5
Localitate: Cernica
Judet: Ilfov
Telefon: 0728.700.333
Telefon mobil: 0728.700.333
Fax: 0040317309455

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi