Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Romaudiovideo

Echipamente audio - video
0786288589, 0743128806

Despre noi

Trimite mesaj
Romaudiovideo, a carei activitate a debutat in 1991, asigura un pachet integrat de servicii care cuprinde: consultanta, proiectare, instalarea echipamentelor, precum si service in si post-garantie.

Oferim clientilor nostri: sisteme de sonorizare pentru cluburi, discoteci, teatre sau diverse spectacole (captare, mixare, amplificare, monitorizare scena); sisteme de sonorizare pentru spatii publice (terminale aeroportuare, magazine, hoteluri, banci, spitale, tribunale, etc.); sisteme interactive de prezentare, echipamente video profesionale, instalatii de conferinta si/sau traducere simultana; inchirieri de echipamente pentru producerea de evenimente speciale.

Societatea noastra va ofera aceste servicii la un excelent raport calitate/pret, premisa ideala pentru a dezvolta o profitabila relatie de afaceri cu dumneavoastra.
Produse si servicii:
sonorizare spatii publice, sisteme conferinta, traducere simultana, sisteme de inregistrare comunicatii vocale, sisteme rezidentiale, LCD, plasma, video-proiectoare, ecrane proiectie, boxe audio
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romaudiovideo
Persoana de contact: Tomescu Laura
Adresa: Sos. Eroilor Nr. 154
Localitate: Moara Vlasiei
Judet: Ilfov
Telefon: 0786288589
Telefon mobil: 0743128806
Fax: 0373550218
Website: http://www.audio.ro