Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Rollux Construct

Excelenta in constructii
0740.258.297, 0752.211.966

Usi de garaj

Aluminiu
Model:
Aluminiu
Out of stock
Telefon:
0740.258.297
 

Detalii produs

Usa de garaj reprezinta un element important al fiecarei case, caruia ii acordam din ce in ce mai multa atentie.

Inclinatia omului spre confort, combinata cu nevoia de a acorda atentie factorului estetic a transformat simpla productie a unei usi de garaj intr-un proces complex, menit sa raspunda unor nevoi din ce in ce mai elaborate si unor solicitari care depasesc granita uzualului.

Clientii se asteapta ca produsul pe care il cumpara – usa de garaj – sa raspunda nevoii de mobilitate, dar si sa satisfaca dorinta de a se integra perfect in ansamblul de elemente ce vor defini notiunea de “camin”, asa cum si-l imagineaza fiecare dintre noi.
Usa de garaj trebuie sa aiba dimensiunea, forma, culoarea si sistemul de actionare pe care si le-a imaginat utilizatorul.

Trebuie sa aduca un plus de valoare si sa completeze un intreg. Pentru aceasta procesul de alegere al respective usi este complex. Care sunt tipurile de usi de garaj ?
Clientii nostri pot alege intre:

• usi de garaj tip rulou;
• usi de garaj sectionale;
In functie de frecventa cu care este utilizata usa de garaj, dar si de bugetul alocat acestui produs, acestea pot fi manevrate:
• manual:
o utilizand un sistem de arcuri ce mentin usa in tensiune;
• electric – sistemele de automatizari sunt multiple, pe piata de profil din Romania existand o serie de producatori ce aduc o paleta larga de produse, menite sa raspunda oricaror solicitari;
Exista mai multe automatizari pentru a facilita accesul, printre ele numarandu-se:
• Actionare cu intrerupator cu buton – recomandat pentru usile de garaj care se deschid din interior (presupune existent unei alte intrari in garaj)
• Actionare cu intrerupator si cheie – se poate monta in exteriorul usii de garaj; foarte solicitat in cazul spatiilor comerciale, care au o singura intrare
• Actionare cu telecomanda – cea mai solicitata, datorita usurintei de utilizare, plusului de confort si elegantei; se poate utiliza in cazul oricarei usi de garaj, fiecarui motor putandu-i-se adapta un numar mare de telecomenzi, astfel incat sa raspunda si solicitarii de trafic intens.

Contact:
Rollux CONSTRUCT
0769.249.150
0723.624.474
sales@rollux-construct.ro
www.rollux-construct.ro

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Rollux Construct
Persoana de contact: Aurora Ursu
Adresa: Str. Liviu Rebreanu nr. 15, sector 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0740.258.297
Telefon mobil: 0752.211.966
Website: http://www.rollux-construct.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi