Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Dumiravio Invest

0749399401,

Despre noi

Trimite mesaj
Dumiravio isi propune sa intre in casele si sufletele Dvs, sa vina in sprijinul Dvs cu sfaturi si idei ca impreuna sa dam viata interiorului si exteriorului caselor, spatiilor, sediilor, restaurantelor, Dvs si nu numai, prin diversitatea si eleganta produselor noastre.

Nu trebuie sa depui prea mare efort in acest proces, noi te ajutam sa alegi ce este mai potrivit casei tale, venim sa masuram si la urma le montam.

Alege sa parcurgi cu noi etapele premegatoare si rezultatul va fi unul la nivelul asteptarilor, profesionalismul si promptitudinea sunt cuvantele ce ne caracterizeaza in mod special si ne pune cu un pas in fata tuturor.

Dispunem de o gama larga de produse, culori, stiluri, modele si texturi in materie de jaluzele, rolete, garnise, perdele, draperii, rulouri exterioare, tamplarie, copertine, pereti antivant, usi de garaj, porti, gratii si grilaje, toate de calitate superioara la preturi accesibile.
Calitatea face diferenta!
Produse si servicii:
tamplarie pvc, pereti antivant, jaluzele verticale si orizontale, rolete textile pentru interior, gratii si grilaje, perdele, draperii si garnise, rulouri exterioare, copertine, usi de garaj
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2012

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Dumiravio Invest
Persoana de contact: Dumitru Viorel
Adresa: Strada 1 Decembrie 1918, Nr. 8
Localitate: Galati
Judet: Galati
Telefon: 0749399401