Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Revital Saenciuc Int Srl

0721808632, 0721808632

Despre noi

Trimite mesaj
Cine suntem?

Revital Saenciuc sau sursa dumneavoastra de produse naturiste! Am creat game diverse de produse, cu ingrediente oferite de natura. Iar aceste retete eficiente sub forma de produse de larg consum vin la preturi corecte pentru publicul interesat.

Ce facem?
Suntem o companie romaneasca care pune accent pe raportul corect intre calitate si pret. Este important sa stiti ce consumati, de aceea extragem numai substante naturale si le dozam in cantitati exacte, pentru efecte optime in timp scurt.

Servicii disponibile
E-shopul nostru contine categorii de produse pentru diferite tipuri de afectiuni. Toate acestea au la baza substante naturale, extract din anghinare, propolis si alte 100 de plante. Pentru cei care sunt interesati, punem la dispozitie si servicii pentru reflexoterapie, consiliere sau terapii corporale clasate pe categorii diverse.

Serviciile de terapii corporale sunt impartite in mai multe ramuri. Pentru terapiile care tin de o afectiune anume, exista masajul terapeutic. Alte tipuri de masaj sunt cele anticelulitice, pentru drenajul limfatic sau masajul corporal. Daca simtiti tensiune prea mare in zona gatului, aveti nevoie de un masaj cervical care sa detensioneze partea respectiva. Corectarea posturii se poate realiza prin intermediul unui antrenament 1 la 1 de gimnastica posturala cu un kinetoterapeut, terapie care va avea efecte observabile inca de la primele sedinte.

Produsele noastre
Creme

Avem disponibile creme din extracte naturale, recomandate atat pentru el, cat si pentru ea. Acestea pot fi cumparate individual sau la pachete promotionale, plus un pachet pentru sistemul osos.

Cremele disponibile sunt potrivite pentru durerile articulare si este indicat sa le folositi inainte de efectuarea exercitiilor fizice. Cu 6 substante diferite printre care si arborele de tamaie si gheara diavolului, cremele noastre sunt forta naturii incapsulata intr-un produs usor de folosit.

Produse pentru slabit
Avem disponibile pachete pentru slabire si metabolism sau detoxifiere. Este important sa aveti grija de functiile metabolice si aceste capsule ajuta in acest scop, dar nu numai. Ajuta la mentinerea colesterolului in limite optime, care reduce riscul de dezvoltare si a diverselor afectiuni.

Din cand in cand este bine sa optati pentru o cura de detoxifiere pentru a curata organismul de toxine, iar noi avem produsul perfect care contine extract din urzica, printre altele.

Produse pentru diferite alte afectiuni

Pentru o viata sanatoasa, pentru buna functionare a sistemul osos si articular, nervos si cel circulator capsulele speciale, cu extracte naturale le veti gasi aici. Acestea au extracte naturale eficiente si sunt create dupa procedee stricte, proprii.

Capsulele pentru ficat si bila sunt compuse din propolis si anghinare si favorizeaza buna functionare a acestor organe, redau starea de bine si ajuta digestia in tot procesul sau complex, datorita faptului ca nivelul acidului uric este echilibrat.

Toate produsele Revital Saenciuc sunt realizate dupa retete proprii si din extracte naturale care nu afecteaza organismul si nu au efecte adverse riscante. Va invitam sa consultati toata gama de produse si sa descoperiti un aliat al sanatatii voastre!
Produse si servicii:
produse naturiste, creme naturale, reflexoterapie, masaj, drenaj limfatic, consiliere nutritie
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Revital Saenciuc Int Srl
Persoana de contact: Stoica George
Adresa: Str. General Barbu Vladoianu, Nr. 32
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0721808632
Telefon mobil: 0721808632
Website: http://www.revitalsaenciuc.ro