Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Carte, Raza vindecatoare: vindecare cu bioenergie
45 lei
Brand
Horatiu-Flaviu
Cod produs
02
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Carte: "Raza vindecatoare", autor Horatiu-Flaviu Baciu

Ghid practic de autotratament si vindecare alternativa cu energie universala

Carte noua, brosata, editura Smart Publishing-Bucuresti 2020.

Pret: 45 lei + transport

DESPRE CARTE

Bine ai venit in lumea magica a razelor vindecatoare!
Oricarui cititor al cartii ii va fi foarte usor sa-si elibereze singur, propriul vindecator care zace latent in adancurile fiintei sale.

Iti vei multumi ca ai avut inspiratia sa citesti aceasta carte, iti vor multumi cei dragi. Generatiile care vin dupa noi iti vor multumi pentru faptul ca te-ai adaugat la efortul zilelor noastre de a-i scuti pe ei de suferinte pe care noi le-am experimentat. Nu in ultimul rand, iti multumesc eu, pentru ca ai curajul de a repune in miscare acest dar care a fost, este si va fi intotdeauna prezent impreuna cu noi si pentru noi: darul razelor magice vindecatoare!

Raza vindecatoare. Cea mai noua si mai profunda tehnica terapeutica alternativa de transformare personala, autotratament si vindecare cu energie universala! Fara ritual de initiere, fara simboluri! Esti propriul tau vindecator si al celor dragi tie! Am convingerea ca aceasta carte va contribui la reusita revolutiei actuale in domeniul medicinei energetice alternative. Multi cititori ai cartii (in varianta ebook) s-au vindecat doar citind aceasta carte!

Intrebarile precum “cine sunt?”, “de unde vin?” si “incotro merg?” vor fi practic inexistente, iar constiinta individuala, impulsionata de mintea intuitiva, trecuta prin simtirea inimii si fixata echilibrat in plexul solar, va canta din nou o mantra perfecta ce se va auzi limpede in intreg Universul: “Eu sunt!”

Multi oameni au reusit sa se vindece doar citind aceasta carte!

Daca doriti sa vedeti cuprinsul cartii si sa cititi gratuit primele doua capitole din carte, faceti click AICI

DESPRE AUTOR

Horatiu-Flaviu Baciu s-a nascut in luna iunie 1970. Este licentiat in sociologie, cu specializare in socio-psiho-pedagogie, este maestru fondator al tehnicii de vindecare holistica „Raza vindecatoare”. Este terapeut cu o vasta experienta practica. Este maestru-profesor de Reiki traditional japonez, practician de terapie craniosacrala, specialist acreditat ANC in activitati de Coaching si maestru in tehnici de programare neurolingvistica (NLP).

Cum se comanda cartea, cum se livreaza si care sunt costurile?

Comanda cartea cu plata ramburs, folosind butonul de comanda de pe www.nlp-reiki.com/raza-vindecatoare sau la tel. 0747-080238. In acest caz, cartea va fi trimisa prin Nemoexpres curier si va avea un cost de 50 lei + 19 lei costul de livrare si rambursare a banilor. Total: 69 lei. Cartea va va fi predata personal de catre curier. In cazul in care in localitatea de domiciliu al clientului nu exista sediu Nemoexpres, cartea va fi trimisa prin posta romana la un cost de 65 lei (45 lei cartea + 20 lei livrarea si rambursarea banilor). Va trebui sa mergeti la sediul postei de care apartineti, cu instiintarea primita de la factorul postal si sa ridicati cartea.
Din Gura in Gura