Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Revitalisor

Sanatate in mod natural!
0747080239, 0747080239

Curs Terapii Energetice Integrate 3 module toamna 2019

Model:
NLP & REIKI SOLUTIONS
Telefon:
0747080239
Pret:
1800 lei
 

Detalii produs

Curs “Reiki si Terapii Energetice Integrate”

Initiere in tehnici de relaxare, echilibrare si vindecare energetica - Reiki gradele I, II si Maestru, Radionica spirituala grafica (arta transmiterii de influente pozitive asupra situatiilor de viata), Tehnici terapeutice antistres si de eliberare somato-emotionala (E.M.I., E.F.T Energy si T.F.T.) si bioenergetica sacro-craniana. Costul participarii este de 600 lei/modul, total 1800 lei.

Locatiile si datele de desfasurare a celor 3 module:

Cluj-Napoca: 14-15 septembrie; 12-13 octombrie; 9-10 noiembrie
Alba Iulia: 21-22 septembrie; 5-6 octombrie; 23-24 noiembrie
Brasov: 28-29 sept; 19-20 oct; 16-17 noiembrie

Ce invatam la “Terapii Energetice Integrate”:

Reiki-initieri si tratamente directe si la distanta: Scurt istoric si principiile reiki. Vom face apoi individual, cu fiecare cursant in parte, ritualul de initiere reiki traditional japonez gradele I si II. Dupa initierea (acordajele) reiki, cursantii vor dobandi instantaneu abilitatea de a contribui la vindecarea fizica a propriei persoane sau a altora, prin simpla aplicare a palmelor pe diverse zone afectate din corp (care prezinta deficit de energie).
Vom invata apoi tehnici de bioenergetica sacro-craniana. Vom invata pasele energetice adresate sistemului nervos si ne vom insusi tehnici de energizare a membranei Duramater si a coloanei vertebrale. Vom invata apoi tehnici de prevenire a aparitiei depresiei si anxietatii precum si tehnici de tratament al acestor afectiuni.

Vom explica si vom invata sa utilizam simbolurile primite prin ritualul de initiere reiki de la gradul II

Radionica mentala: Radionica spiritual/mentala: tehnici de influentare pozitiva a situatiilor de viata. Invatam tehnici de radionica spirituala, folosind grafice geometrice sacre. Invatam apoi cum sa folosim simbolurile reiki de la gradul II pentru a consacra si a dinamiza dispozitivele radionice pentru o manifestare cat mai optima si mai rapida a dorintelor si gandurilor de bunastare, fericire, sanatate si succes, in planul realitatii concrete.
Tehnici antistres si de echilibrare mental-emotionala: Teorie si practica:

Tehnica TFT (Terapia campului mental); Tehnici EFT (Emotional freedom techniques) pentru diverse afectiuni si situatii de viata; tehnici EFT pentru imbunatatirea conditiei fizice; tehnici EFT-Energy pentru echilibrarea, optimizarea si dinamizarea campului energetic, tehnici antistres.

Initiere in grad de Maestru-practician Reiki. Cursantii vor beneficia de ritualul minunat al initierii in grad de maestru-practician reiki. Vom invata tehnicile de lucru cu simbolul maestru (Dai Ko Myo), cel mai puternic simbol din reiki, destinat doar maestrilor! Simbolul Dai Ko Myo vindeca radacinile sufletesti si ilumineaza spiritual.

La sfarsitul celor 3 module de curs, absolventilor li se va elibera diploma de initiere in grad de maestru-practician Reiki si diploma de absolvire a cursurilor de radionica mentala, tehnici de eliberare emotionala si bioenergetica sacro-craniana.

Cursul se adreseaza cel putin urmatoarelor persoane: orice persoana care doreste sa se dezvolte spiritual, sa invete tehnica de vindecare cu energie universala si sa-si conduca viata si afacerile in prosperitate si echilibru, persoane care doresc sa se autovindece sau sa-i vindece pe cei din familie (de obicei mamicile cu copii care au probleme de sanatate sau soti/sotii pentru parinti si parteneri de viata), maseuri, angajati ai saloanelor de intretinere corporala, cadrele medicale active sau la pensie, terapeuti din alte domenii ale medicinei complementare si alternative, orice persoana care doreste sa practice tratamente de intretinere corporala ca terapeut de medicina complementara si alternativa.

Costul cursului “Reiki si Terapii Energetice Integrate” este de 600 lei/modul, total 1800 lei/participant.

Informatii suplimentare si inscrieri la 0747-080238 sau e-mail. Locatia din fiecare localitate va fi comunicata la inscriere.

Trainer: Horatiu-Flaviu, maestru Ra-Reiki, radionic practitioner, maestru fondator bioenergetica sacro-craniana, master in tehnici de eliberare emotionala EFT Energy.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Revitalisor
Persoana de contact: Lavinia Ioana
Adresa: Strada Venetia, Nr. 3
Localitate: Alba Iulia
Judet: Alba
Telefon: 0747080239
Telefon mobil: 0747080239

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi