Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Revitalisor

Sanatate in mod natural!
0747080239, 0747080239

Curs Ra-Reiki master si Radionica mentala 2020

NLP & REIKI SOLUTIONS
Model:
NLP & REIKI SOLUTIONS
Out of stock
Telefon:
0747080239
Pret:
1300 lei
 

Detalii produs

Curs “Ra-Reiki master: radionica mentala si bioenergie”

Vindeca-te pe tine si vindeca-i pe altii folosind cele mai avansate si mai puternice tehnici terapeutice alternative! Vindecare, Echilibru, Succes!

Costul participarii este de 1300 lei.

Locatiile si datele de desfasurare (la alegere):

Cluj-Napoca: 25-26 ianuarie; Deva: 8-9 februarie; Alba Iulia: 29 februarie-1 martie; Targu Mures: 14-15 martie; Oradea: 4-5 aprilie; Timisoara: 9-10 mai.

Ce invatam:

Ziua 1:
Reiki-initiere si tratamente energetice: Scurt istoric si principiile reiki. Vom face apoi individual, cu fiecare cursant in parte, ritualul de initiere Ra-Reiki - nivel practician. Dupa initierea (acordajele) reiki, cursantii vor dobandi instantaneu abilitatea de a contribui la vindecarea fizica a propriei persoane sau a altora, prin simpla aplicare a palmelor pe diverse zone afectate din corp (care prezinta deficit de energie). Acordajul consta intr-un ritual de initiere energetica prin care se elibereaza blocajele din chakre (centri energetici principali) si se deschide traseul energiei spre palme, astfel incat energia sa poata fi transmisa catre propria persoana sau catre alte fiinte. Transmiterea energiei la distanta si in timp. Vom invata sa utilizam simbolurile primite prin ritualul de initiere Ra-reiki: Cho Ku Rei (simbolul puterii luminii, simbol de purificare, protectie si incarcare energetica-se pot purifica alimente, cristale, plante, diferite obiecte etc, se pot energiza spatii, locuinte, birouri “Steaua in 8 raze”, simbol de transmitere si vindecare energetica la distanta si in timp-se pot curata si energiza obiecte si persoane aflate la orice distanta...se pot manifesta mai rapid tendinte si dorinte proiectate in viitor etc.
Radionica mentala: tehnici de influentare pozitiva a situatiilor de viata. Invatam tehnici de radionica spirituala, folosind pendul de cristal, piramida si grafice geometrice sacre (puse la dispozitie de catre organizator). Invatam apoi cum sa folosim simbolurile reiki de la gradul II si tehnicile de autocontrol mental-emotional pentru a consacra si a dinamiza graficele sacre radionice pentru o manifestare cat mai optima si mai rapida a dorintelor si gandurilor de bunastare, fericire, sanatate si succes, in planul realitatii concrete.
Vei deveni astfel mult mai puternic in decizii si actiuni, vei actiona si vei gandi precum cei pe care i-ai crezut pana azi adevarati magicieni.

Ziua 2:
Initiere in grad de maestru-profesor Ra-Reiki
Cursantii vor beneficia de minunatul ritual de initiere in grad de maestru-profesor reiki si vor primi prin initiere simbolul Dai Ko Myo-simbolul maestru, cel mai puternic symbol reiki. Va creste forta de transmisie energetica! Cursantii vor invata despre utilizarea acestui simbol de suflet si vor sti sa faca tratamente cu ajutorul acestui simbol care vindeca omul in profunzime, eliminand disfunctiile de la radacina!
Vom invata apoi cum se fac acordajele reiki. Cursantii vor sti sa faca initieri altor persoane, devenind astfel profesori Ra-reiki. Vom invata tehnica radionica la un nivel superior si vom sti cum sa influentam pozitiv situatiile de viata din viitor!
La sfarsitul acestor zile vei sti sa iti focalizezi forta mentala, energia personala si universala astfel incat sa atragi tot ceea ce este mai benefic pentru tine, spre binele tau superior si al celor din jurul tau!

Diplome: La sfarsitul celor 2 zile de curs, absolventilor li se vor elibera diplome de initiere in grad de maestru-profesor Ra-Reiki. Veti cunoaste si veti stapani artele terapeutice energetice, iar daca veti dori sa le practicati, va veti inscrie in randul celor mai buni terapeuti de medicina energetica alternativa!

Fiecarecurs va avea loc conform calendarului propus, in zile de sambata si duminica, astfel: sambata: 10.00-19.00 si duminica: 09.00-17.00

Informatii suplimentare si inscrieri la 0747-080238 sau e-mail: horareiki@gmail.com. Locatia din fiecare localitate va fi comunicata la inscriere.

Acest curs este un serviciu furnizat de NLP & REIKI SOLUTIONS

Trainer:
Horatiu-Flaviu, maestru profesor-fondator al sistemului Ra-Reiki, radionic master-practitioner, NLP & Coaching master-practitioner, master EFT energy-tehnici de eliberare emotionala.

Tel: 0747-080238
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Revitalisor
Persoana de contact: Lavinia Ioana
Adresa: Strada Venetia, Nr. 3
Localitate: Alba Iulia
Judet: Alba
Telefon: 0747080239
Telefon mobil: 0747080239

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi