Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Ralsante Srl

Respira adanc, lasa stresul!
0368-448027, 0743-269988

Despre noi

Trimite mesaj
Centrul Terapeutic Ralsante îşi propune să aducă echilibru, sănătate, bunăstare, iubire şi compasiune în viaţa şi inimile voastre.

Centrul Ralsante dispune de o sala de curs pentru 25-30 persoane, pe care o poate pune la dispozitia colaboratorilor pentru organizarea unor activitati cu caracter educativ si social, in vederea imbunatatirii calitatii vietii in general.

In plus, sala noastră de terapie îşi propune să vă ofere un climat de simplitate şi relaxare...fiind vegheată de simbolurile sacre ale Spiritualităţii Universale.

Fondatoarea centrului, Anca Apostol este Psiholog, Maestru Reiki si terapeut Pranic Healing certificat. A primit initierea in Medicine Buddha si Clear Light (vederea clara) de la Lama Geshe Lodoe Gyatso, calugar - lama - tibetan, pe care l-a cunoscut in timpul vizitei sale in India in anul 2006.

Este profesor acreditat de Shaumbra Institute pentru scolile DreamWalker Birth ( tranzitia prin nastere), New Energy Sinchrotyze , Sexual Energies School, Journey of Angels si facilitator DW Death (tranzitia prin moarte).

In prezent oferim scoli si faciltare pentru persoanele care resimt simptomele tranzitiei catre noua energie, cursuri Reiki, Lumina Clara, Spectrul Iubirii, consultanta psihologica (hipnoza Ericksoniana, NLP) si tratamente de echilibrare si eliberare a blocajelor energetice prin terapii complemetare.

Clientii pot alege sa se bucure de beneficiile diveselor terapii vindecatoare ca Reiki, Medicine Buddha tibetan, Pranic Healing (inclusiv cristaloterapie si psihoterapie pranica), NST (tehnologia neurostructurala), SHINE (self healing in new energy).

Detalii pe www.reikiromania.com sau la tel. 0743-269988
Produse si servicii:
cursuri Reiki, terapii complementare, testare si consiliere psihologica, consiliere spirituala a persoanelor care resimt simptomele tranzitiei catre Noua Energie
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ralsante Srl
Persoana de contact: Apostol Anca
Adresa: Str. Harmanului, Nr.17, Bl. 30, Sc. C, Ap. 33
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0368-448027
Telefon mobil: 0743-269988
Fax: 0368-448027
Website: http://www.reikiromania.com