Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Red Dome Shelter Srl

0786 047 961,

Sera de gradina Ambient D5 / Solar

D5
Model:
D5
Out of stock
Telefon:
0786 047 961
Pret:
6157 lei
 

Detalii produs

Sera Ambient este formata din structura de baza D5 si kitul de sera 1 strat. Structura de baza a prins viata de la o premiza foarte simpla: sa creeam un spatiu generos care sa fie protejat de vant si intemperii, fara sa aiba un cost ridicat.

Plecand de la aceste principii, am incercat sa realizam un produs facut din lemn tratat care are o forma care a fost testata in timp si care nu dezamageste: geo-domul.

Rezultatul este o sera modulara de 19 mp, cu o forma aerodinamica inspirata din istorie, care ofera oricarui pasionat un loc unde sa isi satisfaca hobby-ul.

Modulele de acoperire un strat sunt accesorii optionale pentru usa si triunghiurile structurii de baza. Prin folosirea lor structura se transforma intr-o sera interesanta si calduroasa.

Modulele sunt realizate din rame din lemn de rasinoase tratat peste care se aplica spre exteriorul serei un strat de guttagliss solair-extra.

Dimensiunile ramelor coincid cu interioarele modulelor triunghiulare iar guttagliss-ul asigura prin dimensiuni o acoperire ingenioasa si perfecta a serei.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Red Dome Shelter Srl
Persoana de contact: Grecu Vasile
Adresa: Str. Progresului, Nr. 30
Localitate: Miercurea Ciuc
Judet: Harghita
Telefon: 0786 047 961

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi