Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Redalin Test

0729992000,

Test anticorpi IgG/IgM Covid 19

Out of stock
Telefon:
0729992000
Pret:
18 lei
 

Detalii produs

Testul rapid OnSite Covid-19 IgG/IgM este un test imunologic cu flux lateral de unica folosinta, destinat detectarii si diferentierii calitative a anticorpilor anti-SARS-CoV-2 IgG si IgM la nivelul serului si plasmei sau sangelui uman integral care contine EDTA, heparina sau anti-coagulante cu citrat.

Testul rapid OnSite COVID-19 IgG/IgM este destinat utilizarii ca ajutor in identificarea persoanelor cu un raspuns imun adaptiv la SARS-CoV-2, indicand o infectie recenta sau anterioara. In acest moment, nu se stie cat timp persista anticorpii dupa infectie si daca prezenta anticorpilor confera imunitate de protectie.

Rezultatele ajuta la detectarea anticorpilor SARS CoV-2. Anticorpii anti-SARS-CoV-2 IgG si IgM sunt in general detectabili in sange la cateva zile dupa infectia initiala, desi durata de timp in care anticorpii sunt prezenti dupa infectie nu este bine caracterizata. Persoanele pot avea virusul detectabil timp de cateva saptamani dupa seroconversie.

Sensibilitatea testului rapid OnSite COVID-19 IgG/IgM imediat dupa infectie este necunoscuta. Rezultatele negative nu exclud infectia acuta cu SARS-CoV-2. Daca se suspecteaza o infectie acuta, este necesara testarea directa pentru SARS-CoV-2.
Rezultatele fals pozitive pentru testul rapid OnSite COVID-19 IgG/IgM pot aparea in urma reactivitatii incrucisate de la anticorpii pre-existenti sau din alte cauze posibile. Datorita riscului de rezultate fals pozitive, confirmarea rezultatelor pozitive ar trebui luata in considerare folosind teste secundare diferite, precum ELISA sau testul IgG/IgM pe baza de chemiluminiscenta.

Exclusiv pentru prescriptie medicala. Exclusiv pentru diagnostic in vitro.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Redalin Test
Persoana de contact: Catalin Raducanu
Adresa: Str. Enuparului, Nr. 32
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0729992000
Fax: 0368.414668

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi