Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Razashop Group Srl.

Tehnologie la un click distant
0722673728, 0724 231 909

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem un magazin on-line avand o gama larga de produse IT la cele mai ieftine preturi de pe piata.

Razashop.ro este o organizatie cu un caracter inovativ si dinamic, ce dispune de o echipa tanara si in continua dezvoltare.

Oferind o gama larga de produse hardware si software, Razashop.ro mizeaza pe calitatea producatorilor renumiti pe care ii recomanda si pe profesionalismul echipei de care dispune.

Cu o vasta experienta in domeniu, Razashop.ro se concentreaza pe satisfacerea fiecarui client, pe onorarea cat mai prompta a fiecarei cereri, si nu in ultimul rand pe un suport tehnic eficient, ce vine in intampinarea nevoilor clientilor nostri.

Razashop.ro reprezinta calitatea unor branduri cu prestigiu si de asemenea ridica o stacheta inalta cand vine vorba de calitate si respect pentru client.

Unicul nostru obiectiv a fost si va ramane acela de a ne putea mandri cu promptitudinea si calitatea serviciilor noastre, cu fidelitatea clientilor nostri, scop in care utilizam fiecare resursa de care dispunem.

De aceea, nu ne limitam numai la vanzarea produsului cerut suntem intotdeauna gata sa oferim consultanta, suport tehnic specializat si sfaturi profesioniste in alegerea produselor, deoarece ne dorim sa oferim cea mai buna solutie pentru clientii nostri.

Ne ghidam dupa faptul ca cea mai buna forma de promovare o reprezinta un feedback pozitiv din partea clientilor nostri, de aceea acordam o maxima importanta fiecarui client si fiecarei comenzi in parte.
Produse si servicii:
laptop, tablete, sisteme desktop, procesor, placa de baza, placa video, harddisk, memorie, imprimata, jocuri, console, netbook, notebook, ultrabook, windows
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2012

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Razashop Group Srl.
Persoana de contact: Rasvan Dumitru
Adresa: Str. Tufanelelor, Nr. 5, Bl. P36, Sc. 1, Et. 2, Ap. 7, Sector 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0722673728
Telefon mobil: 0724 231 909
Fax: 0318 048 774
Website: http://www.razashop.ro