Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.75
5 stars: Exceptional
60 pareri

Masina de format biloane cu combinator MR2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
MR2
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Utilajul este destinat pentru culturile medii si mari de legume. Randurile formate de masina de bilonat se caracterizeaza prin aerisirea si hidratarea solului, ce asigura umiditatea corespunzatoare. Utilajul tip MR este format din 2 sectiuni:

-prima sectiune - cu ajutorul dintilor cu arcuri solul este afanat intre randuri, iar apoi brazdarele formeaza, in prealabil, randurile. Acestea sunt niste brazdare foarte masive dotate cu sape bidirectionale si cu cormana cu unghi reglabil.
-a doua sectiune e formata dintr-un tavalug cu discuri de formare, actionat de priza PTO a tractorului se este condus prin transmisie si lant.
Randurile obtinute pe suprafata superioara au forma de brazda care colecteaza apa. Sectiunile utilajului sunt legate articulat cu un arc reglabil care permite absorbtia denivelarilor de camp. Utilajele au un design solid, robust si simplu.

Forma si dimensiunile randurilor sunt formate in conformitate cu standardele europene si dovedite conform cercetarilor de mai multi ani pe terenuri in diverse conditii climatice.
Posibilitatea de cuplare cu semanatoarea de legume (KRUSZEC)

Distanta dintre randuri: reglabila
Latimea si inaltimea randurilor: reglabile
Posibilitatea de formare a randurilor late

Pt comanda: 0733 691 992

Puterea necesara:
MR2(2 biloane)-50 CP
MR4(4 biloane)-75 CP

Performanta:
MR2 - 0.4-0.6 ha/h
MR4 - 0,8-1,2 ha/h
Trimite mesaj
Din Gura in Gura