Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Rad Media | Digital Agency

Promovare online | creare site
0745315989, 0745315989

Despre noi

Trimite mesaj
Fondata in 2018 in orasul Deva, agentia de marketing si web design Rad Media a fost creata pentru a oferi servicii de calitate care sa va ajute si sa va inteleaga afacerea. Suntem o echipa de visatori dar totodata o echipa agila cu experienta si dedicati performantelor fiecarui client Rad Media.

Cunostintele noastre sunt impartite pe departamente diferite, de la promovare online (facebook ads, google ads, youtube ads), SEO (cresterea pozitiei in cautarile google), web design si development (creare site-uri si magazine online), pana la editare foto si video profesionala. Asta ne face o echipa atat de dinamica!

Telul nostru este de a fructifica afacerea clientiilor nostri prin metode strategice, acest lucru oferindu-ne posibilitatea de a atinge obiectivele dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Suntem constienti ca doriti sa va conduceti afacerea spre succes, mai ales stiind ca oferiti produse sau servicii de foarte buna calitate, de aceea cu ajutorul nostru veti avea oportunitatea sa va construiti si sa va imbunatatiti afacerea prin intermendiul mediului online.

Primii si cei mai importanti pasi spre succesul unei afaceri prospere in mediul online sunt aceia de a intra in contact cu noi si a stabili o intalnire pentru a discuta in detaliu nevoile si obiectivele dumneavoastra.
Produse si servicii:
web design, promovare Facebook, promovare Google, promovare Youtube, seo, email marketing, creare site
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
Google, Facebook, SEO
Anul infiintarii:
2018

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Rad Media | Digital Agency
Persoana de contact: Radulescu Alexandru
Adresa: Aleea Saturn Bl.5, Sc.A, Ap.5
Localitate: Deva
Judet: Hunedoara
Telefon: 0745315989
Telefon mobil: 0745315989
Website: https://radmedia.ro/