Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Ecomove Consulting Srl

Alegeti intelept
0723546018, 0770721407

Sistem incalzire infrarosu terase Veito

Veito-AKO-Solamagic-Frico-heating
Model:
Veito-AKO-Solamagic-Frico-heating
Out of stock
Telefon:
0723546018
Pret:
900 lei
 

Detalii produs

Veito infrared carbon heater save energy - economie 60%,
Putere 2500w- interior sau exterior.
Dimensiuni 94 x 17 x7 cm.
Garantie 2 ani in Europa.
Componente Flexel-asamblat Turcia.

AKO, SolaMagic, PurLine, Airfel ESH sau Frico Sweden- incalzitor infrarosu cu economie de energie - tehnologie cu unde medii si element incalzitor pe baza de carbon. Sunt printre primele sisteme de incalzire radianta cu infrarosu, cu design ecologic si eficienta energtica conform noilor cerinte CE.

Materialele, componentele si produsele de inalta calitate sunt baza incalzitoarelor radiante infrarosu Airfel ESH, avand o durata indelungata de exploatare si eficienta inalta dealungul timpului.

Produsele si accesoriile Airfel ESH au fost concepute, testate, controlate si aprobate conform cu standardele de siguranta EN/IEC si directivele UE.
SR - incalzitor radiant infrarosu cu unghi la 50 pentru o incalzire rapida si profunda a unei zone (exterior - interior) - incalzire locala.

Instalare: instalare universala pe perete si tavan la o inaltime mai mare de 1,8m, sau alternativ cu Profil Al-Fix si Suport Large Easy de 2,0 m.

Conectare: cablu de alimentare cu energie electrica cu stecher si priza de 16A, sau conectare fixa prin cablu si instalare directa pe perete si tavan.

In cazul aparatelor cu telecomanda - ajustarea temperaturii se face de pe ecran sau cu ajutorul telecomenzii cu raza de actiune de pana la 10 m. Aparatele cu telecomanda au si un sistem de programare intre 0 si 20 ore de functionare, cu oprire automata la expirarea intervalului de timp programat. Deasemenea aceste aparate beneficiaza de setare automata a treptei de putere necesare pentru atingerea temperaturii.

WR - incalzitor radiant infrarosu cu unghi la 80 pt. o incalzire rapida si omogena a unei incaperi (in principal interior).

Instalare: instalare universala pe perete si tavan la o inaltime mai mare de 1,8m, sau alternativ cu Profil Al-Fix si Suport Large Easy de 2,0 m.

Conectare: cablu de alimentare cu energie electrica cu stecher si priza de 16A, sau conectare fixa prin cablu si instalare directa pe perete si tavan.

Mese de terasa-putere 400w, mensaheating:produsul Omnis, care este un element de incalzire mobil, care este proiectat expres pentru mobilierul deja existent.

Deoarece picioarele sunt rabatabile, este usor
de transportat chiar si la un picnic sau daca
petrecem la prieteni la un garden-party.

Anul 2012 aduce noutati si restaurantelor si
barurilor: masa Statio.

Statio este un element de mare putere, care este capabil sa incalzeasca instant, in 360 si da caldura
imediat, clientilor care doresc sa se odihneasca si
sa se incalzeasca.

Pe piata elementelor de incalzire de exterior, Mensa Heating se straduie sa ofere calitatea maxima.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ecomove Consulting Srl
Persoana de contact: Toma Florin
Adresa: Str. Poporului, Nr. 10
Localitate: Constanta
Judet: Constanta
Telefon: 0723546018
Telefon mobil: 0770721407
Fax: 0341419018

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi