Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Smart Trailer Srl

Mergem umar la umar impreuna
0757122285, 0724127661

Amenajare gradini

Model:
Proiect peisagistic
Telefon:
0757122285
Pret:
50 lei
 

Detalii produs

Arhitectura peisageră este arta de a planifica, a proiecta, a menține, a persevera și a reabilita spatiul verde și designul construcțiilor realizate de om. Scopul profesiei de arhitect peisagist il constituie designul arhitectural, planificarea sitului, dezvoltarea spațiului din jurul casei, protecția mediului, planificare urbană (P.U.G.-planul urbanistic general), design urban,planificarea parcurilor și a spațiilor de recreere, planificare regională, spații urbane și conservare istorică.

Istoria arhitecturii peisagere este în strânsă legătură cu istoria grădinăritului, dar nu sunt la fel de vaste. Ambele arte sunt preocupate de compoziția plantării, forma spațiului, apă, pavaj și alte structuri, dar designul gradinilor se ocupă în mod special cu spații închise, private(parc, grădină etc) pe cata vreme designul arhitectural se ocupă cu spații închise, dar de asemenea se ocupă cu spații deschise, care sunt deschise publicului (scuar, parc rural, sisteme de parcuri, spații verzi etc).

Arhitectura peisagistică eficientă din punct de vedere energetic este genul de arhitectură peisagistică destinat pentru conservarea energiei. Există o diferențiere între energia materialelor pentru realizarea peisajului și energia consumată prin întreținerea și operațiile peisajului.

Printre tehnicile de design se numără:
Plantarea arborilor în scopul aprovizionării cu umbră, ceea ce reduce costurile de răcorire.
Plantarea sau construirea apărătoare de vânt pentru a opri intensitatea vânturilor din apropierea construcțiilor ceea ce previne pierderea căldurii.
Acoperirea zidurilor cu arbuști și plante agățătoare, folosite pentru realizarea unei apărări împotriva vântului, direct la perete.
Acoperirea cu pământ prin poziționarea clădiriilor astfel încât să fie avantajate de către formele de relief și apărate de vânt.
Acoperișuri verzi clădiri cu masă termică în plus și evapotranspirație.
(sursa: Wikipedia)

Pentru o evaluare corecta a proiectelor dvs. si mai multe informatii despre activitatea noastra va asteptam cu intrebari la tel: 0724127661 sau la mail: smarttrailer@ymail.com

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Smart Trailer Srl
Persoana de contact: Stan Cristian
Adresa: Str. Petre Liciu, Nr. 26, Sector 4
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0757122285
Telefon mobil: 0724127661
Fax: 0311070269

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi