Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
4.07
4 stars: Foarte bun
14 pareri

Electrosomatograf Multiscan Pro (fost EIS/DDFAO)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Multiscan PRO
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Diagnostic functional prin scanarea bioconductibilitatii electrice

Multiscan Pro ofera:

- O imagine clara si globala a starii de sanatate a organismului uman;
- O analiza completa a zonelor si organelor interne ale corpului prin vizualizarea lor in 3D;
- Rezultate specifice si usor de inteles de catre medic si pacient deopotriva;
- Diagnosticarea atat a disfunctiilor si bolilor prezente, cat si a celor posibil viitoare.

Multiscan Pro este:

- Rapid - un test dureaza intre 2 si 6 minute.
- Sigur si nedureros, fara taieturi, fara ace, fara radiatii si fara substante chimice in corp.
- O modalitate de diagnostic recunoscuta in multe tari de pe mapamond.
- Dispozitivul medical de Depistare si Diagnostic Functional Asistat de Calculator este certificat de Ministerul Sanatatii din Romania
- Un instrument nepretuit pentru orice medic indiferent de specializarea sa.

Cercetarile incepute in anii 80 privind necesitatea crearii unui sistem de analiza si diagnostic rapid pentru specialistii care lucreaza in conditii extreme (aviatie, spatiul cosmic, centrale nucleare, submarine, etc) au condus la realizarea unui dispozitiv complex, computerizat care nu are egal in lume. Astazi este folosit in peste 33 de tari de catre sute de mii de pacienti. Aceasta noua tehnologie este fructul sintezei lucrarilor stiintifice a numerosi cercetatori. Initial sistemul a fost conceput si elaborat in anii '90 de catre medici, cercetatori stiintifici si informaticieni rusi pentru a monitoriza starea de sanatate a cosmonautilor si a inregistra modificarile comportamentale si functionale ale organismului in spatiul cosmic.

Multiscan PRO a schimbat practica medicala cotidiana integrand componenta functionala a boli si interconexiunea diferitelor organe si sisteme in relatia "psiho-neuro-endocrino-functionala". Nu intamplator sistemul Multiscan PRO este prezent in 6 spitale din Europa si multe alte Centre de Sanatate din Franta, Germania, Israel, Rusia, Croatia, Romania.

Sistemul Multiscan PRO permite masurarea activitatii electrice (conductanta, voltaj, intensitate) a lichidului extracelular al organismului in forma 3D prin aplicarea principiilor tomografiei prin impedanta electrica. Corpul uman este un sistem deschis, cu un mediu interior (interstitium) a carui mentinere se afla sub influenta bunei functionari a organelor si sistemelor. Aceasta se numeste homeostazie.
Interstitiul reprezinta aproape 0,9% din greutatea corporala si "scalda" ansamblul celulelor organismului. Acest mediu apos incarcat de ioni, de molecule si gaze, serveste drept tampon intre sange si mediul intracelular. Interstitiul reprezinta zona schimburilor de membrana prin mecanismul pompei de ioni Na+/K+ si al transportului activ al moleculelor de substante (glucoza, lipide, proteine, hormoni, neuromediatori, etc) necesare metabolismului celular. Transportul de ioni creaza o diferenta de potential electric la nivelul membranei corespunzator gradientului electrochimic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura