Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
4.07
4 stars: Foarte bun
14 pareri

Dispozitiv protectie in timpul calatoriilor Car-Rayex

0 stars: 0.00 din 0 pareri

76874 lei Lei
Brand
CAR-RAYEX
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Exista multe tipuri de frecvente emise intr-o masina care sunt daunatoare pentru organism. Acestea includ Bluetooth-ul, WiFi-ul, telefonul mobil, sistemul de navigatie si alte electronice ale vehiculului, inclusiv bateriile. Noile masini complet electrice emit chiar mai multe frecvente daunatoare decat o masina clasica sau hibrida.

SINGURA solutie de protectie, de pe piata, impotriva acestor radiatii emise de mijloacele de transport in timpul calatoriilor, este dispozitivul CAR-Rayex, dezvoltat si fabricat in Germania de catre Rayonex Biomedical GmbH. Cele 6 antene incorporate in CAR-Rayex, emit 6 frecvente benefice diferite, care reduc efectele frecventelor daunatoare.

CAR-Rayex este ideal pentru protectie in tipul calatoriilor cu masina, autobuzul, trenul, avionul sau vasele de croaziera.

CAR-Rayex emite 6 valori fundamentale ale frecventei (12,50; 82,60; 87,79; 99,75; 86,85; 99,50) integrate intr-un sistem tip antena dipol pentru a contracara efectele nocive ale radiatiilor emise de mijloacele de transport in timpul calatoriilor. Frecventele ofera un efect de armonizare constant prin biorezonanta, care ne protejeaza corpul de aceste radiatii.

CAR-Rayex nu modifica campurile de inalta frecventa din mediul inconjurator, dar ne poate intari sistemul si poate oferi un efect compensatoriu si benefic.

CAR-Rayex are o perioada de functionare nelimitata, raza de actiune 2 m si nu provoaca efecte adverse. Este unicat si datorita faptului ca nu are sursa electrica si nu produce campuri proprii nocive precum alte dispozitive similare pe baza de baterie.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura