Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Asociatia Nationala Pentru Protectia Pacientilor

Protectie reala a pacientilor!
0735366900,

Despre noi

Trimite mesaj
Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor (A.N.P.P.) este o organizatie reprezentativa care apara si promoveaza drepturile pacientilor din Romania, promoveaza programele de sanatate publica, produsele si serviciile de sanatate.
Asociatia actioneaza pentru crearea unui climat propice care sa asigure o protejare reala a intereselor legitime ale pacientilor si o promovare optima a strategiilor si programelor de sanatate publica, precum si a produselor si serviciilor de sanatate performante.

A.N.P.P. are autonomie functionala, organizandu-se la nivel national functionand prin filialele judetene si a municipiului Bucuresti.

Obiectivul principal al A.N.P.P. este acela de a se asigura ca niciunui pacient nu ii este refuzat dreptul de a fi:

- corect informat;
- competent tratat;
- complet despagubit pentru prejudiciile materiale si morale ce ii sunt produse datorita malpraxisului medical si a deficientelor administrative survenite in furnizarea de servicii si ingrijiri de sanatate.

Astfel, protectia reala oferita de A.N.P.P. se concretizeaza in: sprijin acordat in solutionarea unor sesizari legate de incalcari ale drepturilor pacientilor, oferirea de informatii verificate sau de notorietate privind sistemul de sanatate, oferirea de asistenta medicala, asistenta sociala si asistenta juridica, precum si in programe de educatie pentru sanatate.

De asemenea, ofera o alternativa pentru sprijinirea pacientilor si a familiilor acestora care au avut de suferit drept urmare a unor incalcari ale drepturilor lor sau in urma unor acte medicale suspicionate sau dovedite a fi malpraxis medical.

Totodata, identifica deficientele din sistemul de sanatate si cauzele aparitiei acestora, le supune dezbaterii publice si sensibilizeaza autoritatile cu privire la acestea.
Produse si servicii:
aparare/ promovare drepturile pacientilor din Romania, promovare programe de sanatate publica, produse/ servicii de sanatate
Tipul companiei:
Altul
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Asociatia Nationala Pentru Protectia Pacientilor
Persoana de contact: Barbu Laura
Adresa: CP 55, OP 77
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0735366900