Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Prosport Srl

0259 413905, 0732860061

Aparat culturism Power Tower

PROSPORT
Model:
PROSPORT
Out of stock
Telefon:
0259 413905
Pret:
1350 lei
 

Detalii produs

Prosport Power Tower este un aparat multifunctional usor de instalat, ce ocupa spatiu putin si permite realizarea numeroaselor exercitii: tractiuni cu priza ingusta si larga, flotari, ridicari de picioare pentru abdomen, flotari la paralele (dips). Aparatul se poate imbunatati si cu un PLAN INLCINAT, ce permite in plus sa va lucrati abdomenul complementar exercitiior de ridicari de picioare si cu un SAC de nisip pentru itarit tibiile.

PROSPORT Power Tower poate fi folosit in sali de sport si ftness, dar si acasa.Este un instrument de antrenament util atat sportivilor de performanta, cat si amatorilor. Fiind un aparat bazat pe lucrul cu greutatea proprie, fara reglaje suplimentare, acesta poate fi folosit de toata lumea: atat de persoane mai scunde, cat si de cei inalti, de femei si barbati, etc.

Caracteristici:
-realizata din profil de otel, vopsit
-tapiterie din burete gros imbracat in poliplan lavabil de diferite culori

Daca aveti preferinte referitoare la culoari (vopsea parte metalica sau material polipan), va rugam sa le specificati in comanda.

Aparatul poate fi trimis dezasamblat prin curierat/posta (colet de 2mx 1m), operatiunea de instalare fiind una foarte simpla. Pretul este calculat pentru aparatul propriu-zis, planul inclinat si sacul pentru intarit tibii nefiind incluse in pret.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Prosport Srl
Persoana de contact: Chirila Mariana
Adresa: George Enescu, Nr. 55
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Telefon: 0259 413905
Telefon mobil: 0732860061
Fax: 0259 413905
Website: http://www.prosportequipment.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi