Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la pret accesibil

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Momeli soareci / sobolani Prokum cub parafinat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Ambalaje pungi x 100 g; 300 g, cutii x 150 g, 3 kg galeata, cutie x 5 kg si 10 kg

Substanta activa Brodifacoum 0,0025%(nr. CAS: 56073-10-0, NR. CE: 259-980-5), contine benzoat de denatoniu

Instructiunile si dozele de aplicare

Purtati manusi de protectie chimice in timpul fazei de manipulare a produsului (EN374). In timpul utilizarii produsului nu se manca, nu se bea si nu se fumeaza. Spalarea mainilor este obligatorie dupa manipulare, continutul/recipientul se arunca dupa utilizare in conformitate cu reglementarile nationale. Mainile si pielea expusa direct dupa utilizarea produsului se spala cu apa din abundenta.

Indicatii: Se foloseste pentru combaterea sobolanilor in spatii inchise cu grad ridicat de umiditate, ex. locuinte, grajduri si cladiri agricole, cazarmi, magazii, vagoane, containere, etc., respectiv in spatii deschise ex. canalizari, scurgeri de apa, maluri de apa, locuri de depozitare a gunoaielor. Se amplaseaza mai ales in zone umede, unde celelalte tipuri de raticide nu pot fi utilizate. sobolani - public general - interior, in aer liber/ in exterior in jurul cladirilor: Fixati 10-60 g de blocuri in statii de momeala rezistente la manipulari la distante de 10 m (5m in zone de infestatie inalta) acolo unde sobolanii sunt activi. Verificati regulat consumul de momeala si inlocuiti momeala consumata sau stricata pana la terminarea consumului. Repetati tratamentul in situatii unde exista dovada unei noi infestatii (de exemplu urme sau excremente proaspete).  Nu mutati sau deranjati punctele de momeala pentru cateva zile dupa plasarea lor. Daca nu este nici un semn de activitate de sobolani in jurul momelii dupa 7-10 zile, mutati momeala intr-un loc cu activitate de sobolani mai mare. Daca toata momeala a fost consumata din anumite locuri, cresteti cantitatea momelii prin plasarea mai multor puncte de momeala. Nu cresteti marimea punctului de momeala. Repetati tratamentul in situatii unde exista dovada unei noi infestari. Nu utilizati acest produs ca momeala permanenta pentru prevenirea infestatiilor de rozatoare sau monitorizarea activitatiilor rodenticide. Inlocuiti orice momeala consumata de rozatoare sau cea care a fost deteriorata de apa sau contaminata de pamant. Statiile de momeala trebuie vizitate doar dupa 5-7 zile dupa inceputul perioadei de tratament si cel putin saptamanal dupa acesta, pentru a verifica daca momeala este acceptata, statiile de momeala sunt intacte si  de a indeparta rozatoarele moarte. Reincarcati cand este necesar. Protejati momeala de la conditiile atmosferice (de exemplu ploaie, zapada, etc.). Plasati statiile de momeala in locurile care nu sunt predispuse inundatiilor. Utilizarea acestui produs trebuie sa elimine rozatoarele in 35 de zile. In cazul lipsei de eficienta suspectate, pana la sfarsitul tratamentului (de exemplu activitatea de rozatoare mai poate fi observata), utilizatorul trebuie sa consulte vanzatorul produsului sau sa apeleze un serviciu de control al rozatoarelor.

H373 - Poate provoca leziuni ale organelor in caz de expunere prelungita sau repetata.

EUH 208 - Contine: 1,2 benzisothiazolin-3-one. Poate provoca o reactie alergica. EUH 401 - Pentru a evita riscurile pentru sanatatea umana si mediu, a se respecta instructiunile de utilizare.
P102 - A nu se lasa la indemana copiilor. P103 - Cititi eticheta inainte de utilizare. P220 - A se pastra/depozita departe de imbracaminte/.../materiale combustibile. P262 - Evitati orice contact cu ochii, pielea sau imbracamintea. P270 - A nu manca, bea sau fuma in timpul utilizarii produsului. P273 - Evitati dispersarea in mediu. P280 - Purtati manusi de protectie/imbracaminte de protectie/echipament de protectie a ochilor/echipament de protectie a fetei. P301+P310 - IN CAZ DE INGHItIRE: sunati imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic. P404+P405 - A se depozita intr-un recipient inchis. A se depozita sub cheie.  P501 - Aruncati continutul/recipientul in conformitate cu prevederile hotararilor municipale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura