Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Stand verificare LED faruri auto

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Stand verificare LED faruri auto
Out Of stock
Descriere
Stand verificare LED faruri auto:

Se compune din: cadru picioare telescopice cu posibilitate de reglare pe inaltime din profile de Al cu roti pivotante cu frana, incinta de asezare piese din table OL vopsita electrostatic.

Placa de baza din table Al cu posibiliatte de inclinare pentru o vizualizare mai buna a pieselor verificate.
Suporti piesa - 2 bucati , unul pentru partea dreapta si unul pentru partea stanga pe care se aseaza piesa pentru verificare, piesa fixandu-se pe pozitie cu o clema actionata manual.

Pe suporti sunt montati cilindri pneumatici cu ledurile emitatoare de lumina si senzorii de citire intensitate luminoasa reglabili (Piesa OK sau NON OK).

Suportii pentru piesa sunt 4 bucati. - cate 2 pentru o diversitate de piesa (2 module de piese) si se demonteaza de pe placa de baza la inlocuirea diversitatii piesei.

Standul de verificare are inclusa o cutie incuiata cu lacat (in care se introduce piesele NON OK), cu sensor pentru confirmarea introducerii piesei NON OK fara posibilitatea de a o scoate.

Neconfirmarea introducerii piesei NON OK nu permite verificarea urmatoarelor piese.
Ciclul de verificare este controlat de HMI + AP TX500/PLC seria 7 Display - CODESYS V3 PLC.
Ca element de Securitate incinta de asezare piese este prevazuta cu bariera imateriala cu optiune de muting pentru evitatea introducerii maini in incinta in timpul verificarii pieselor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura