Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Transportoare cu snec elicoidale cu spira fara arbore

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Transportoare cu snec elicoidale cu spira fara arbore

Transportoarele (elicoidale) cu spira fara arbore asigura o capacitate de productie ridicata si posibilitatea de a manipula materiale deosebit de dificile. Sunt destinate manipularii deseurilor municipale solide, deseuri de cernere si a materialelor plutitoare, a materialelor deshidratate, a namolului vascos sau conditionat, a alimentelor, cremelor sau pastelor ambalate, a deseurilor rezultate din procesarea carnii, pestelui, fructelor si legumelor.

Principalele domenii de aplicare sunt: tratarea apelor uzate, tratarea deseurilor din industria zaharului, industria de prelucrare a pestelui, tratarea deseurilor solide, fabricile de prelucrare a fructelor si legumelor, industria de bauturi, combinatele de celuloza si hartie, industria chimica, industria alimentara in general, fabricile de prelucrarea carnii, abatoare, restaurante, cantine si servicii alimentare in general.

Proconsil Grup Iasi, firma cu capital 100% romanesc, va pune la dispozitie o gama larga de transportoare cu snec. Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

www.proconsilgrup.ro

www.motoreductoare.ro

Telefon: 0725 535 013

E-mail: office@motoreductoare.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura