Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Transportoare cu snec elicoidale cu jgheab

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Snecuri deschise - transportoare cu snec elicoidale cu jgheab.

Sistemul modular de transportor elicoidal cu jgheab este extrem de versatil, oferind numeroase solutii pentru transportul materialelor pulverulente sau granulare.

Transportoarele elicoidale sunt fabricate din: otel carbon, cu finisaj corespunzator al suprafetei. Sunt alcatuite dintr-un jgheab in forma de U sau V, echipat cu cel putin o gura de evacuare, cate o placa de capat la ambele capete ale jgheabului, o spira sudata pe o teava centrala cu cate o bucsa de cuplare la ambele capete, doua lagare de reazem de capat cu unitate de etansare a arborelui reglabila, cateva lagare intermediare de suspendare, in functie de lungimea totala a transportorului elicoidal, precum si capace pentru jgheab prinse in suruburi. In plus, transportoarele elicoidale cu jgheab sunt echipate cu un motoreductor adaptat aplicatiei.

In functie de materialul de manipulat, transportoarele elicoidale cu jgheab sunt proiectate pentru conditii de lucru usoare, medii sau foarte grele.

Toate tipurile sunt disponibile cu certificat ATEX, zona 22.

Proconsil Grup Iasi, firma cu capital 100% romanesc, va pune la dispozitie o gama larga de transportoare cu snec. Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

www.proconsilgrup.ro

www.motoreductoare.ro

Telefon: 0725 535 013

E-mail: office@motoreductoare.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura