Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Snecuri deschise - transportoare cu snec elicoidale tubulare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Snecuri deschise - transportoare cu snec elicoidale tubulare.

Sistemul modular de transportor elicoidal este extrem de versatil, oferind numeroase solutii pentru transportul materialelor pulverulente sau granulare. Transportoarele elicoidale sunt fabricate din otel carbon, cu finisaj corespunzator al suprafetei. Sunt alcatuite dintr-un: tub echipat cu cel putin o gura de admisie si de evacuare, o placa de capat la ambele capete ale tubului, o spira sudata pe o teava centrala, cu cate o bucsa de cuplare la ambele capete, doua lagare de reazem de capat cu etansare a arborelui reglabila si cateva lagare intermediare de suspendare, in functie de lungimea totala a transportorului elicoidal. In plus, transportoarele elicoidale tubulare sunt echipate cu un motoreductor adaptat aplicatiei.

In functie de materialul de manipulat, transportoarele elicoidale tubulare sunt proiectate pentru conditii de lucru usoare sau medii.

Ambele tipuri sunt disponibile cu certificat ATEX, zona 22.

Proconsil Grup Iasi, firma cu capital 100% romanesc, va pune la dispozitie o gama larga de transportoare cu snec. Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

www.proconsilgrup.ro

www.motoreductoare.ro

Telefon: 0725 535 013

E-mail: office@motoreductoare.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura