Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vibratoare pneumatice cu impact continuu - P

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Vibratoare pneumatice cu impact continuu - seria P

Vibratoarele pneumatice cu impact continuu seria P genereaza o unda de soc in urma impactului continuu al pistonului lor interior cu baza din metal, sudata pe peretele buncarului sau cuvei.

Aceste vibratoare sunt extrem de eficiente in cazul materialelor in vrac care au tendinta de a se lipi de pereti. In general vibratoarele seria P se utilizeaza pentru materiale pulverulente in stare umeda sau cu proprietati electrostatice, cum ar fi argila sau materialele plastice, sau chiar namolul sau ingrasamintelor naturale.

Vibratoarele pneumatice cu impact continuu seria P reprezinta solutia la probleme cum ar fi formarea de cruste, aglomerari sau formarea de gauri, functionand in regim continuu prin aplicarea de lovituri intermitente asupra buncarului sau cuvei la o presiune intre 2 si 6 bar (29 ~ 87 PSI).

Daca se utilizeaza mai multe vibratoare cu impact, cele de jos trebuie activate primele, trecandu-se treptat in sus, la intervale regulate, la cele de sus.

Datorita constructiei robuste a seriei P, aceste vibratoare sunt adecvate atat in aplicatii in aer liber, cat si in spatii inchise, dar si in conditii de temperaturi ridicate, de pana la 200 grade C.
Componentele exterioare ale sasiului sunt fabricate din aluminiu si fonta gri acoperita cu pulbere (RAL 2009).

Vibratoarele din seria P sunt montate pe o placa de montaj (nu se livreaza cu utilajul), care trebuie sudat pe peretele buncarului, cuvei sau silozului. Se recomanda montarea pe vibrator a unui lant de siguranta pentru a evita caderea in timpul instalarii sau intretinerii.
Pentru a satisface orice nevoi de pe piata, aceste vibratoare sunt disponibile in trei marimi.

Avantaje
Constructie compacta, robusta
Performanta ridicata
Instalare facila

Adecvata si in medii cu potential exploziv (conformitate cu ATEX)

Proconsil Grup Iasi, firma cu capital 100% romanesc, va pune la dispozitie o gama larga de vibratoare. Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

www.proconsilgrup.ro

www.motoreductoare.ro

Telefon: 0725 535 013

E-mail: office@motoreductoare.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura