Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Apa De Calitate Pentru O Viata

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Butoi pasteurizare Speidel 110 L (set complet)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2095 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Butoi pasteurizare Frutty 75 L (set complet) - 1.490,00 lei
Butoi pasteurizare Frutty 100 L (set complet) - 1.525,00 lei
Butoi pasteurizare Frutty 150 L (set complet) - 1.865,00 lei
Butoi pasteurizare Speidel 65 L (set complet) - 1.845,00 lei
Butoi pasteurizare Speidel 110 L (set complet) - 2.095,00 lei
Butoi pasteurizare Speidel 170 L (set complet) - 2.395,00 lei

In butoaiele Speidel pentru pastrarea si pasteurizarea sucurilor, atat din mere cat si din alte fructe, pot fi pastrate luni de zile avand posibilitatea de a extrage din butoi suc in fiecare zi, fara ca acestea sa fermenteze sau sa devina amare la gust. Desigur, cidrul fermentat sau vinul poate fi pastrat in perfecta stare, pentru un timp indelungat in acest butoi.
Cazane de otel superior cu capac de etanseizare plutitor si capac suplimentar de acoperire. Pentru depozitarea sucurilor si musturilor dulci fara conservant. Ideal pt producerea de must dulce sterlizat fierbinte.

In butoiul de suc Speidel puteti sa depozitati sucuri luni la rand si sa extrageti zilnic fara ca sucul sa fermenteze sau sa devina amar. Pentru contributia lor la starea de sanatate sunt foarte iubite sucurile de mere, pere, coacaze rotii si negre, zmeura suc si struguri. Se depoziteaza pe soiuri sau amestecate. Se pot amesteca si cu apa pt a face sucul mai usor de baut.

Cine doreste poate depozita in butoiul de suc, must tocmai fermentat sau vin. Butoiul nu trebuie sa fie plin. Capacul plutitor se adapteaza continutului, el pluteste deasupra. La scoaterea de suc se scufunda automat in jos. Un “inel de etanseizare” din ulei curat medicinal tine deoparte oxigenul din aer. Astfel sucul ramane proaspat luni intregi.

Otelul superior e materialul ideal pentru butoaie: el pastreaza calitatile alimentelor si este etans pentru aer. Nu pot patrunde nici aerul de afara, nu poate iesi nici aroma dinauntru. Otelul superior e perfect neutru ca si gust si nu e atacat de acidul din sucurile de fructe. Se poate curata fara mijloace agresive inauntru si inafara.

Pachetul include:

• Butoi 110 L (cazan) otel inox
• Capac plutitor (otel inox)
• Capac butoi (otel inox)
• Robinet de evacuare (plastic)
• Rezistenta electrica (fierbator plan) - putere: 3200W
• Termometru
• Ulei pentru etansare lichid - 1 litru

Modele disponibile: 65L. 110L, 170L.
Din Gura in Gura