Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Preturi Rezonabile

Magazin online ieftin
0753.658.926, 0730169709

Aparat anticelulitic si masaj cu vacuum Celluless

1025
Model:
1025
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0753.658.926
Pret:
75 lei
 
 

Detalii produs

Pentru un masaj cu vacuum si lupta impotriva celulitei folositi aparat masaj anticelulitic. Cauti un aparat de incredere in lupta cu celulita si kilogramele in plus? Iti propunem Celluless, un aparat de masaj prin vacuum, portabil sau cu alimentare direct din priza. Apeleaza cu incredere la Celluless - aparat masaj anticelulitic, cea mai simpla metoda de a scapa de celulita si de surplusul de kilograme. Celluless - aparat de masaj anticelulitic cu vacuum indicat atat barbatilor, cat si femeilor.

Celluless ofera un masaj fara durere si fara vanatai. Celluless este un aparat masaj cu vacuum care iti reduce stratul de celulita cu doar 15 minute de masaj pe zi.

Celluless si sistemul sau de masaj cu vacuum stimuleaza perfect circulatia sangelui in straturile profunde si superficiale ale pielii. Acest proces duce la cresterea cantitatii de colagen si elasten ce iti tonifica pielea si iti revigoreaza textura.

Acest aparat de masaj cu vacuum Celluless se incarca timp de opt ore, dupa care te poti bucura de avantajele si confortul oferit.

Avataje aparat masaj anticelulitic Celluless:  Prin folosirea zilnica a acestui aparat de masaj cu vacuum Celluless reduceti celutita;
Celluless elimina grasimea (drenaj limfatic);
Aparat de masaj cu vacuum ce stimuleaza producerea de colagen si elasten;
Utilizarea acestui aparat de masaj cu vacuum tonifica si confera fermitate pielii;
Puteti folosi acest aparat de masaj cu vacuum Celluless pentru modelarea abdomenului si distrugerea depunerilor de grasime;
Aparat anticelulitic Celluless - primul aparat de vacuum masaj portabil ce iti reduce celulita si grasimea din corp, fara durere, fara vanatai. Aparat anticelulitic Celluless nu-ti provoaca rani sau durere si este o alternativa excelenta la chirurgia estetica sau tratamentele cosmetice costisitoare. Aparat anticelulitic Celluless este un sistem masaj vacuum care iti reduce, prin absorbtie, stratul de celulita. Aparat anticelulitic Celluless poate fi folosit pe orice portiune a corpului: fund, abdomen, solduri, coapse, picioare, brate. Celluless actioneaza acolo unde ai nevoie. Portabil si usor de folosit, cu doar 15 minute de masaj pe zi, rezultate cu Aparat anticelulitic Celluless. Tratamentul anticelulitic prin vacuum este considerat a fi una dintre cele mai eficiente solutii alternative la problemele de piele.

Tratamentul prin vacuum stimuleaza circulatia sangelui in straturile profunde si superficiale ale pielii. Acest proces duce la cresterea cantitatii de colagen si elasten ce iti tonifica pielea si ii revigoreaza textura.

Pachetul pentru Aparat anticelulitic Celluless contine:
Aparat de masaj anticelulitic Celluless;
Cupa mica vacuum;
Incarcator.

Folosind Aparat anticelulitic Celluless, in numai 15 minute de masaj va ofera urmatoarele avantaje:
Elimina grasimea;
Reduce celulita;
Stimuleaza producerea de colagen si elasten;
Tonifica si confera fermitate pielii;
Tonifica muschii;
Modeleaza abdomenul;
Distruge depunerile de grasime.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Preturi Rezonabile
Persoana de contact: Preturi Rezonabile
Adresa: Str. Dantelei, Camera 1, Nr. 24, sector 5
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0753.658.926
Telefon mobil: 0730169709
Website: http://www.preturirezonabile.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi