Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
2.90
3 stars: Normal
29 pareri

Puieti de coacaz negru soiul Ruben si Dyana

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16 lei Lei
Brand
Toate
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Arbusti fructiferi - Coacaz Negru Ruben

Soi rezistent, cu randament mare de productivitate,tufe cu crestere viguroasa, bob mare, epoca de coacere: mij-sfirsit de iulie.

Arbusti fructiferi - coacaz negru Dyana

Coacazul negru face parte din categoria arbustilor fructiferi, cu crestere erecta care se dezvolta sub forma de tufe cu 10-20 tulpini emise din zona coletului si care ating inaltimea de 1.5-2 m. Tulpinile emit usor radacini care se dezvolta superficial la 15-30 cm adancime, iar in sens orizontal pe o raza de 20-50 cm.

Pornirea in vegetatie primavara si inflorirea sunt timpurii. Mugurii sunt proeminenti, de forma ovala, iar florile mici, hermafrodite, sunt grupate in racem cu cate 4-15 flori, in timp ce fructele sunt bace de 8-10 mm.

Polenizarea este automata, toate soiurile fiind autofertile, iar maturarea fructelor, in functie de soi, are loc in lunile iunie - iulie. Productia este de 3-5 kg/tufa.

Inmultirea se face prin butasi lemnificati sau semilemnificati, marcote, altoire si prin culturi meristeme. Obtinerea plantelor autentice, sanatoase si de calitate se face in pepiniere care dispun de tehnica necesara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura