Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pepinierele Roman Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cires
20 lei
Brand
Soiurile:Germersdolf, Hedelfingel,
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Germersdolf- Pom de vigoare mare, cu coroana larga, usor pletoasa, rezistent la ger si seceta, cu productivitate medie. Fructele sunt mari, cordiforme cu partea dorsala bombata de culoare rosiu sangeriu, pulpa este pietroasa, suculenta, gust dulce, neaderenta la sambure.

www.pomifructiferi.com

Hedelfingel - Pom de vigoare mare, cu coroana sferica, rezistent la ger, cu productivitate ridicata, iar fructele sunt rezistente la pastrare si transport. Fructele sunt mari, cordiforme – alungite de culoare rosie inchisa, pulpa este pietroasa, suculenta, gust dulce, semiaderenta la sambure.
Perioada de maturare 5 - 10 iulie. www.pomifructiferi.com

Dionise - Pom de vigoare mare, cu coroana larga, pletoasa, rezistent la ger si seceta, cu productivitate medie. Fructele sunt mijlocii, cordiform-rotunjite, de culoare galben-deschis, pulpa este gălbuie - albicioasa, pietroasa si neaderenta la sâmbure.
Perioada de maturare 25 iunie - 5 iulie. www.pomifructiferi.com

Stella - Pom de vigoare mare cu coroana larg ramificata bine garnisita cu ramuri de rod. Soi autofertil, bun polenizator pentru toate celelalte soiuri. Fructele sunt mari de culoare roşu strălucitor, iar forma fructului este cordiforma. Pulpa semipietroasa cu gust dulce, acidulat. Epoca de coacere 20-30 iunie. www.pomifructiferi.com

Van - Pomul de vigoare medie spre mare, cu coroana larg piramidala, cu cresteri moderate, permeabila pentru lumina, cu fructificare pe buchete de mai. Este precoce si productiv.
Fructele sunt mari (7-8 g), globuloase, usor aplatizate, rosii stralucitoare. Pulpa este pietroasa, roz-rosiatica, cu sucul slab colorat, gust dulce-acidulat de foarte buna calitate.
Epoca de coacere: decada a doua a lunii iunie. www.pomifructiferi.com

Rivan- Pom de vigoare medie - mare, cu coroana larga piramidala, bine garnisita cu ramuri de rod. Fructele sunt medii, cordiforme aplatizate de culoare rosiu, pulpa este semipietroasa, gust dulce usor acidulat, neaderenta la sambure. Perioada de maturare 20 - 30 mai. www.pomifructiferi.com

Regina - Pom de vigoare mijlocie, cu coroana larga, rezistent la ger si seceta, cu productivitate mare. Fructele sunt mari, sferice cu partea dorsala bombata de culoare roşu sângeriu, pulpa este pietroasa, suculenta, gust dulce, neaderenta la sâmbure.
Perioada de maturare 20 – 30 mai. www.pomifructiferi.com

Kordia - Pom de vigoare mijlocie, cu coroana larga, pletoasa, rezistent la ger si seceta, cu productivitate mare. Fructele sunt mari, cordiforme, alungite, de culoare roşu strălucitor, pulpa este pietroasa, suculenta, gust dulce, neaderenta la sâmbure.

Perioada de maturare 25 iunie – 5 iulie.

www.pomifructiferi.com
Din Gura in Gura