Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pepinierele Roman Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pomi fructiferi Caisi
15 lei
Brand
Soiurile: Carmela, Viorica,Comandor
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Carmela - Pom de vigoare mijlocie cu rodire precoce. Fructul este sferic alungit de marime mare 98-110 g. culoarea fructului galbena portocalie acoperita cu rosu pe din suprafata , pulpa portocalie roduct, suculenta, consistenta buna, aroma pronuntata , gust foarte placut, echilibrat. Epoca de coacere 10-20 iunie.

VIORICA - Pomul erste de vigoare medie, cu rodire precoce pe buchete de mai, infloreste odata cu soiurile medii si tarzii. Fructul este de forma sferica, usor turtita pe flancuri de marime foarte mare, cu greutatea cuprinsa intre 118-127 gr. , culoarea pielitei este orange stralucitor, uniform colorat fara verde. Fructele ajung la maturitate in a doua decada a luni iunie.

COMANDOR -Pomul are o creştere semiviguroasă spre mică, cu coroana globuloasă, cu buchete de mai si ramuri mixte, ca ramuri fructifere predominante. Intra pe rod in anul 4 de la plantare, are rezistenta bună la ger si îngheţurile de primăvara ca si la seceta. Fructul este mare, de 75 g, de forma sferică, puţin alungită, cu aspect foarte atrăgător. Pieliţa este elastică, de culoare galben portocaliu, acoperită cu roşu. Pulpa are culoarea portocalie deschis, este consistentă si suculenta cu gust echilibrat, dulce si aromat. Sâmburele este neaderent, relativ mare, reprezentând 6,8% din greutatea fructului. Epoca de coacere este de la 30 iulie la 5 august.
Din Gura in Gura
Alte Produse