Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Plastic Prest 5G

0752681417,

Panou de protectie din plexiglas transparent

Cu gol sau fara gol
Model:
Cu gol sau fara gol
Out of stock
Telefon:
0752681417
Pret:
250 lei
 

Detalii produs

Optiuni panou: cu gol sau fara gol (se specifica la telefon)

4mm- 250 lei
5mm- 330 lei

Lungime (mm): 1000
Inaltime (mm): 600

Termen de executie : 24-48 ore

Descriere
Claritate si rezistenta mare la impact

Panourile de protectie sunt confectionate din policarbonat compact, material transparent, cu o transparenta de cristal inerenta, cu o greutate redusa si cu o rezistenta de 250 de ori mai mare decat sticla de aceeasi grosime.

Bariera de protectie

Panourile de protectie pot fi utilizate in industria farmaceutica, alimentara, in sistemul bancar, precum si in orice activitate care presupune lucru cu publicul, asigurand o bariera de protectie atat pentru angajati, cat si pentru clienti.

Panourile de protectie pot fi utilizate in prevenirea raspandirii virusurilor prin impiedicarea contactului direct intre angajati si clienti.

Panourile de protectie pot fi curatate cu usurinta cu apa si sapun.

Montare usoara si fixare de durata

Panourile de protectie beneficiaza de un design revolutionar si pot fi montate cu usurinta pe un birou sau pe orice suprafata orizontala, fara prinderi complicate, fara suruburi si fara a fi nevoie de instructiuni de montare. Acestea au aplicate pe elementele de suport o banda dublu adeziva 3M pentru o fixare puternica de durata.

Panourile de protectie contin si elementele de suport produse din plexiglass cu grosimea de 10 mm, care sunt debitate laser pentru o potrivire perfecta.

Panourile de protectie pot fi furnizate intregi sau cu un orificiu in partea de jos prin care pot fi schimbate documente, sume de bani, pot fi efectuate plati prin intermediul POS etc.

Adaptare la nevoile clientului

In situatia in care aveti nevoie de alte lungimi decat cele disponibile pe site va rugam sa ne contactati telefonic : 0752 681 417 - Vali Ionescu

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Plastic Prest 5G
Persoana de contact: Ionescu Vali
Adresa: Calea Campulung, Nr. 9A
Localitate: Pitesti
Judet: Arges
Telefon: 0752681417

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi