Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Plastic Prest 5g

0752681417,

Despre noi

Trimite mesaj
Compania noastra a fost infiintata in primavara anului 2009, avand, inca de atunci, stabilita foarte clar misiunea pe care o are de indeplinit: asigurarea de consultanta de specialitate in alegerea si montarea placilor de policarbonat.

Ne-am propus sa distribuim informatia acolo unde este nevoie de ea, si anume la destinatarul final al produsului, pentru ca acesta sa stie ce este, ce proprietati are si cum se foloseste policarbonatul, care sunt accesoriile potrivite pentru policarbonat si rolul acestora, cum se monteaza in mod corect si alte asemenea detalii.

Pe scurt, particularitatea companiei noastre este data de faptul ca nu vinde doar placile de policarbonat, ci ofera consultanta in alegerea produselor care se potrivesc cel mai bine nevoilor clientilor. Cu alte cuvinte, ne trebuie nevoi pentru care sa oferim solutii optime, complete si eficiente.

De 10 ani ne pregatim si investim incontinuu pentru a face fata oricaror provocari. Pentru noi, prelucrarea policarbonatului, de la standard la capricii, a devenit o joaca, unde viziunea este la indemana clientilor nostri. Ei pot vedea, ei pot aprecia, ei pot atinge si mangaia produsele noastre, iar modul lor de admiratie am reusit sa-l transformam in sursa noastra de inspiratie.

Sediul nostru: Pitesti, Str. Calea Campulung, nr. 5G, judetul Arges.
Produse si servicii:
Policarbonat celular, policarbonat compact, plexiglass, PVC Forex, Aluminiu compozit, aluminiu,    accesorii pentru policarbonat
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO 9001:2015
Anul infiintarii:
2009

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Plastic Prest 5g
Persoana de contact: Ionescu Vali
Adresa: Calea Campulung, Nr. 5G
Localitate: Pitesti
Judet: Arges
Telefon: 0752681417
Website: http://www.depozitpolicarbonat.ro